(Po-Pá: 9-15)


JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII

VYRAZTE NA JAZYKOVÝ KURZ V ZAHRANIČÍ S AGENTUROU CZECH-US.CZ!

Proč na jazykový kurz do Anglie?

Pojeďte do země Beatles, Davida Beckhama a čaje o páté. Staňte se na několik týdnů jedním z 53 milionů obyvatel a zdokonalte se ve druhém nejpoužívanějším jazyce světa – angličtině. Anglie je zemí s tolerancí k názorům i náboženství.

Nezapomeňme na oblíbený anglický humor, o kterém si spousta z nás myslí, že je suchý. Přesto tomu mnohdy není.

Nemusíte úplně fish & chips? Vůbec nevadí. V Anglii se setkáte s kulinářským uměním z celého světa a hlady tak určitě neumřete. Anglická kuchyně však rozhodně stojí za ochutnání.

O Angličanech existuje spousta předsudků. Sacha Guitry řekl, že jestli mlčeti znamená zlato, tak Anglie je nejbohatší zemí světa. Přesvědčte se, zda je tomu opravdu tak. Myslím, že stejně jako já se přesvědčíte o naprostém opaku!

LTC — Language Teaching Centre

Jazyková škola s již pětadvacetiletou tradicí si za svůj hlavní cíl stanovila zajistit maximální přínos, který může svým studentům nabídnout. Vyberte si pobyt v Londýně, Brightonu nebo Eastbourne…

JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII

Language Teaching Centre — Vyberte si pobyt v Londýně, Brightonu nebo Eastbourne!

Londýn

Pobočka v Londýně se nachází v příjemné čtvrti Ealing (25 minut do centra). Svým studentům nabízí výuku v šestnácti moderních učebnách. K dispozici je Vám i počítačová učebna, kuchyňka a přístup k WIFI. Studenti bydlí v hostitelských rodinách, které jsou školou pečlivě vybírány a většinou v rádiu méně než 2,5 kilometru od školy, což studentům ušetří mnoho času a starostí s dopravou.

Volný čas
V Londýně se nudit rozhodně nebudete. Neváhejte navštívit některé galerie, muzea či divadla, ve většině z nich je vstupné zdarma. V Londýně si každý vybere podle vlastního vkusu, ať už preferuje kulturní vyžití nebo pořádání pikniků v nepřeberné škále londýnských parků. Škola také pořádá výlety po celé Anglii (Oxford – Stratford, Cambridge, Brighton nebo královský hrad Windsor…), podívat se ale můžete i po Evropě (Paříž, Amsterdam,…)

Brighton

Brighton je pobřežní studentské město, které si určitě zamilujete. Škola se svou výukou podobá pobočce v Londýně. Je situována přibližně 10 minut od centra a necelých 8 minut od pláže a nákupní zóny, kde se nachází mnoho obchodů, kaváren, barů, restaurací, ale i banky a lékárny. K dispozici máte 18 moderně vybavených učeben, k tomu ještě počítačovou učebnu, kuchyňku i samozřejmě WIFI. Škola také disponuje prostorem vhodným k pořádání barbecue.

Volný čas
Zahrát si bowling, jít na hodinu salsy nebo uspořádat barbecue? V Brightonu žádný problém. Možností je nepřeberně od soutěží s Wii a minigolfu, po karaoke night. Vyjeďte si také na nějakou exkurzi do Londýna, Oxfordu, Liverpoolu aj. Možné jsou jednodenní výlety po Anglii, ale i víkendové návštěvy evropských měst (Paříže, Brugg nebo Amsterdamu). Výhodou blízké vzdálenosti od Londýna je možnost večerních výletů na sportovní utkání nebo večerních představení v Londýně.

Eastbourne

Komu se poštěstí studovat v domě vévody z Devonshiru? Právě Vám! LTC Eastbourne se nachází uprostřed krásné přírody, 15 minut od centra města. Studenti bydlí přímo ve škole, kde mimo pobytu v panství z 18. století využijí i desetihektarový park. Eastbourne se v letních měsících stává vyhledávanou turistickou destinací, kterou navštíví přes 4 miliony návštěvníků ročně. Možná také díky svému přízvisku nejslunnějšího místa ve Velké Británii. V roce 2013 byl Eastbourne dokonce zvolen nejšťastnějším místem ve Velké Británii.

Volný čas
Okolo školy je obrovská zahrada s tenisovými kurty a fotbalovým hřištěm. Zahrát si můžete i baseball nebo basketbal. Vybrat si můžete z nepřeberného množství aktivit a výletů nabízených školou, ale i samostatně ve městě, které disponuje malebným okolím, divadly i galerií.

Není zvláštní, že všechno zní lépe v angličtině?

Capital School of English Bournemouth

Capital School of English je akreditovanou školou British Council a vyniká svou přátelskou, ale zároveň profesionální atmosférou, na které si personál velice zakládá. Na výběr máte z několika typů kurzů od obecné angličtiny, přes přípravy na jazykové certifikáty (FCE, CAE, IELTS), až po obchodní angličtinu.

Ubytování je zařízeno buď v rodinách, nebo přes léto v rezidenci školy.

Bournemouth

Nejen ve Španělsku jsou písečné pláže, podobně je na tom i Bournemouth ležící na jihu Anglie, který se vyznačuje především klidným prostředím a jedním z nejlepších podnebí v Anglii. Díky své poloze je ideální k jednodenním výletům do Londýna zejména proto, že z Bournemouth existuje přímé vlakové spojení. Bournemouth se pyšní osmikilometrovou pláží ceněnou mnohými návštěvníky. Město disponuje mnohými galeriemi i bujarým nočním životem.

Volný čas
Capital School nabízí velké množství aktivit. Některé jsou zcela zdarma, jiné s příplatkem. Volný čas se dá trávit jak při sportovních aktivitách jako například při fotbalu, volejbalu nebo tenisu, tak i při pořádání barbecue, párty na plážích a podobně. Dokonce nemusíte zůstat jen v Bournemouthu, ale můžete se zúčastnit některého z výletů, které škola pořádá. Díky blízkému letišti můžete navštívit i vzdálenější destinace jako Edinburgh nebo Irsko.

JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII

International House Newcastle

Krásné studentské město s bohatou historií? To je přece Newcastle, přesněji řečeno Newcastle upon Tyne v severovýchodní Anglii.Město bylo založeno císařem Hadriánem, pozůstatky tzv. Hadriánova valu, který byl postaven na obranu proti útokům ze severu, jsou dodnes zachovány. Newcastle je 20. největší město, které nabízí řadu kulturních možností. Zejména divadla jsou velice populární.

Newcastle

Škola se nachází v centru města a nabízí různé typy kurzů. Potřebujete zlepšit angličtinu jako takovou, nebo chcete připravit na jazykovou zkoušku (Cambridge zkoušky, IELTS)? Stačí si vybrat. Vyučuje se v šestnácti moderních učebnách, studentům je k dispozici internet. Hlavním lákadlem je však mezinárodní kavárna přímo ve škole, kde můžete ochutnat nejrůznější lahůdky z celého světa. Ubytováni budete buď v hostitelských rodinách, nebo ve studentské ubytovně, která se nachází pouze 5 minut od školy.

Volný čas
Připraveny jsou pro Vás programy a akce jako např.: Sport night, Cinema/Theater night anebo Club night, při níž se podíváte do nejoblíbenějších klubů ve městě. Víkendy si můžete zpestřit exkurzemi např. do Edinburghu, Liverpoolu, Yorku, Londýna nebo Durhamu, kde si na své přijdou milovníci Harryho Pottera.

JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII

Britský přízvuk, kultura a hlavně krásné prostředí s milými lidmi. To je Anglie!

Malvern House

Malvern House v Londýně funguje od roku 2000, o tři roky později ji British Council akreditoval, od té doby se její působnost rozrůstá. Každým rokem studuje na škole Malvern House přes tři tisíce studentů, a to z více než 100 zemí světa, což umožňuje studentům zažít studium ve velmi multikulturním a dynamickém prostředí.

Na výběr je několik typů kurzů – General English, Business English, přípravy na Cambridge certifikáty nebo IELTS zkoušku.Výhodou je možnost absolvovat specializované kurzy jako např. English for Turism nebo English for Media. Ty z Vás, kteří chtějí poznat blíže britskou kulturu, bude rozhodně zajímat kurz zaměřený na English & British Culture.

Výuka probíhá v osmnácti moderních učebnách, hojně využívaná je i studovna.Studenti samozřejmě mohou využívat přístup k internetu, který je zdarma.

Ubytování je zajištěno v hostitelských rodinách, v rezidenci školy, ve studentských ubytovnách, anebo můžete využít nabídky hotelů/hostelů.

Londýn

Londýn není potřeba dlouze představovat. Hlavní město na řece Temži si už oblíbily tisíce turistů a určitě učaruje i Vám. Londýn je moderní, dynamická metropole, kde si každý najde své. Jsou tu rušná místa, kde se stále něco děje, i klidná zákoutí parku, kde je prostor pro relaxaci i studium. Specifická atmosféra multikulturního centra je však prostoupena ve všech částech, ať už navštívíte Chinatown, Kensington Gardens, Piccadilly Circus nebo Camden Town.

Volný čas

Škola pro Vás připravuje nejrůznější programy. Navštívíte muzea, galerie, divadla, známé i méně známé památky, kterých má Londýn nepřeberné množství nebo se podíváte po okolí. V Londýně se rozhodně nudit nebudete.

JAZYKOVÉ KURZY V ANGLII

KDYBYCH MĚL BRITSKÝ PŘÍZVUK, MLUVIT BYCH NEPŘESTAL.

O našich programech píšeme novinky,
bavíme se s klienty a pořádáme akce

Co je u nás nového?

Jazykový pobyt v Anglii bych shrnula jedním slovem: nezapomenutelný

Jazykové kurzy nejsou jen o nových slovíčkách a gramatice, jedná se o pobyt, který tě posune vědomostně i osobnostně. Je… Více

Jazykový kurz v Kanadě očima Nikoly: Skvělá zkušenost plná nezapomenutelných zážitků

Nikola přemýšlela již dlouho o tom, že by vyjela na nějaký jazykový kurz do zahraničí. Nakonec se odhodlala a vybrala… Více

Jazyková škola Malvern House v Londýně – top volba pro zlepšení angličtiny!

Je Tvým cílem procvičit si a zdokonalit angličtinu, a to za hranicemi České republiky? Ideálním místem, kde toho můžeš dosáhnout,… Více

Jazykový kurz angličtiny v Kanadě aneb Odvaha ke změně

Sanny je v současné době studentkou třetího ročníku na gymnáziu. Když jí v roce 2018 bylo 16 let, rozhodla se… Více

Letní škola v Praze

22.07.2024 09:00:00

Letnošní ročník naší European summer school v Praze je už skoro tady. Populární formát výuky pro všechny studenty, kteří od… Více

Webinář: Léto v USA

17.07.2024 19:00:00

Letošní sezóna Work and Travel je sice ještě v plném proudu, ale pokud tě láká vyrazit do Ameriky v létě… Více

Informační webinář: Práce na jihu Evropy

06.06.2024 18:00:00

Máš chuť strávit léto v jednom z nejkrásnějších koutů Evropy – ve Španělsku, na Kypru, nebo v Řecku? Představ si,… Více

Informační webinář: Práce na jihu Evropy

18.04.2024 18:00:00

Máš chuť strávit léto v jednom z nejkrásnějších koutů Evropy – ve Španělsku, na Kypru, nebo v Řecku? Představ si,… Více

Bournemouth – Capital School of Bournemouth (Denisa Šťastná, 2012)

Dobrý den, byla jsem o prázdninách 2012 ve Velké Británii a agentura Czech-us mi zajistila jazykovou školu a ubytování v… Více

Kateřina Macáková – Malta (červenec 2011)

Link School of English Malta je nejjižnější ostrov Evropy a v létě tam dosahuje teplota až vražedných 40 stupňů. Zvláště… Více

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Máte nějaké otázky?

Kontaktujte koordinátora programu:

Přemysl Piskač

Přemysl Piskač

Práce v zahraničí

+420 776 367 840

premysl.piskac@czech-us.cz

Napište nám

Nebo nám rovnou
napište či zavolejte
+420 211 221 501











    Kliknutím na tlačítko odeslat beru na vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

    Zaujal vás některý z našich programů? Napište přímo koordinátorovi programu nebo se registrujte do programu a my vás budeme kontaktovat. Výběr necháváme na Vás!

    © 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz