(Po-Pá: 9-15)

Je Tvým cílem procvičit si a zdokonalit angličtinu, a to za hranicemi České republiky? Ideálním místem, kde toho můžeš dosáhnout, je jazyková škola Malvern House, která se nachází přímo v centru Londýna.

teaching

Jazykový pobyt v Londýně

Mezi jedny z nejoblíbenějších destinací pro jazykový kurz patří i samotná kolébka angličtiny – Londýn. Hlavní město Spojeného království je nejen multikulturní metropolí, ale také sídlem královské rodiny a cílem pro milovníky módy, historie, kultury a světového byznysu.

Jazyková škola Malvern House

Přímo v centru Londýna, hned vedle nádraží King’s Cross, které je proslulé díky Harrymu Potterovi a jeho cestě do Bradavic, se nachází moderní jazyková škola Malvern House. Škola funguje již přes dvacet let a za tuto dobu ji navštívilo více než 40 tisíc studentů z celého světa.

Nejen že si tedy neuvěřitelně zlepšíš angličtinu a užiješ si metropole coby turista, ale také nahlédneš pod pokličku pravému britskému životu v Londýně.

Malvern House se jistě může pyšnit skvělou lokací, ale navíc také příjemným personálem, vlastní knihovnou, profesionálními vyučujícími a moderním interiérem, který je stylizován do tématiky slavného londýnského „Underground“. Například již při vstupu do školy si studenti musí „odpípnout“ jízdenku (karta se zabudovaným Student ID) a poté se odebrat do jedné ze tříd, které jsou pojmenované podle známých stanic metra.

teaching_2

Možnosti ubytování

První a nejčastěji volenou možností ubytování je hostitelská rodina. Jedná se o nejlevnější variantu, v ceně je i polopenze a navíc jedinečná příležitost navázat kontakt s lidmi, kteří v Anglii již delší dobu žijí. Nemusí se však jednat pouze o rodilé Brity, na to je potřeba brát zřetel. – Londýn je multikulturní město, proto i velké procento rodin má kořeny na jiném kontinentu.

Hostitelské rodiny jsou pečlivě prověřovány a škola při jejich výběru bere ohled i na preference samotných studentů. Pokud jsi například vegetariánem, Malvern House bude dělat vše pro to, aby Ti našel rodinu, která se také takto stravuje.

Pokud si však chceš dopřát trochu více luxusu, nebo pouze chceš větší samostatnost, ideální volbou pro Tebe bude rezidence, která se nachází přímo vedle budovy školy. Rezidence má vlastní hlídaný vchod, studovnu, kino a nonstop otevřené fitness centrum. V každém uzamykatelném pokoji je soukromá koupelna a malá kuchyňka s nejdůležitějšími potřebami. Pokud bys ale chtěl(a) péct nebo vařit něco složitějšího, na každém patře je k dispozici velká sdílená kuchyň.

Mimoškolní aktivity

Jako většina jazykových škol, tak i Malvern má svůj vlastní tým, který se stará o volný čas studentů. Tyto aktivity nejsou povinné, je to však skvělá příležitost, jak se seznámit se spolužáky, poznat kouty Londýna a jeho okolí, či vyrazit na různá místa za výhodné ceny.

Na výběr jsou studentské party, grilovačky, celodenní víkendové výlety po Anglii a mnoho dalších akcí.

Top volba pro jazykový kurz

Pokud se rozhodneš pro jazykový kurz ve Velké Británii a láká Tě vír velkoměsta, Malvern House je rozhodně tou top volbou. Skvěle kombinuje individuální výukový plán všech studentů s jejich volnočasovými aktivitami – nejen že si tedy neuvěřitelně zlepšíš angličtinu a užiješ si metropole coby turista, ale také nahlédneš pod pokličku pravému britskému životu v Londýně ☺.

​Jdeš do toho? Napiš na jazykovekurzy@czech-us.cz. Ráda ti poskytnu bližší informace, nebo se s tebou sejdu na nezávazné osobní schůzce.

Koordinátorka programu Jazykových kurzů Jana 🙂

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jazykový pobyt v Anglii bych shrnula jedním slovem: nezapomenutelný

Jazykové kurzy nejsou jen o nových slovíčkách a gramatice, jedná se o pobyt, který tě posune vědomostně i osobnostně. Je… Více

Jazykový kurz v Kanadě očima Nikoly: Skvělá zkušenost plná nezapomenutelných zážitků

Nikola přemýšlela již dlouho o tom, že by vyjela na nějaký jazykový kurz do zahraničí. Nakonec se odhodlala a vybrala… Více

Jazykový kurz angličtiny v Kanadě aneb Odvaha ke změně

Sanny je v současné době studentkou třetího ročníku na gymnáziu. Když jí v roce 2018 bylo 16 let, rozhodla se… Více

Akční jazykové kurzy v zahraničí na léto 2016

Na léto 2016 pro Vás máme připraveny speciální nabídky jazykových kurzů v nejpopulárnějších destinacích. Velká Británie Kanada Irsko Malta Austrálie… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz