(Po-Pá: 9-15)

Jasper

Dnešní doba je extrémně zrychlená a zaměřená na výkon. Musím vystudovat školu a ideálně s červeným diplomem, udělat kariéru, najít si dobře placenou práci, chodit pravidelně do fitka, abych nějak vypadal/a, našetřit peníze, protože hypotéka že jo, zasadit strom, postavit dům a dál už to známe.

Všichni se neustále ženeme vpřed a vlastně trochu zapomínáme žít teď a tady.

Jenže práce, škola, kariéra, pekáč buchet místo břicha ani ten dům nebo hypotéka nám nikam neutečou, takže proč trochu nezpomalit a neudělat si roční prázdniny v Kanadě? Věřte, že nebudete litovat. Vím, o čem mluvím.

Jasper, kouzelné místo uprostřed kanadské divočiny

Národní park Jasper je největším národním parkem kanadských skalistých hor. Najdete tam mimo jiné nespočet nádherných jezer, vodopádů, volně se pohybujících zvířat, dechberoucích výhledů na monumentální hory, a mnoho neprobádaných tras.

Jasper Kanada

Volné pracovní pozice

Náš zaměstnavatel z Jasperu hledá pracovníky na letní sezonu. Nástup je možný během dubna, května, června i července. Samozřejmě čím dřív, tím líp. Doraz na náš Job Fair do Prahy, kde se můžeš se zaměstnavatelem potkat osobně, projít si pohovorem s rodilým mluvčím a jakmile ti schválí vízum, tak můžeš sbalit pohorky a vyrazit! Nečekej dlouho, místa na Job Fair už jsou téměř zaplněná. Registruj se ještě dnes TADY.

Jedná se o práci v hotelech, takže se nabízí pozice jako: recepční, servírka, barman, kuchař, portýr, pokojská atd. Ubytování máš zajištěno zaměstnavatelem, takže ti odpadá další starost.

Když jsem byla v Jasperu poprvé, tak jsem si opravdu přišla jak Alenka v Říši divů.

Nenacházela jsem ta správná slova, která by tu nádheru popsala. I teď je hledám dost těžko, protože to se prostě musí vidět a zažít na vlastní kůži. No a když jsem se tam za pár let vrátila a mluvila s našimi klienty, co tam právě žili, tak mi všichni do jednoho na otázku „Ja se vám tu libí?“ odpověděli: „Pecka, jinde v Kanadě bych žít nechtěla“. A spousta z nich tam zůstala, prodloužila víza, získala PR a Jasper se stal jejich domovem, protože roční prázdniny byly moc krátké.

Jasper Kanada

V polovině listopadu do Prahy dorazí zaměstnavatelé přímo z Jasperu a ty si tak můžeš zajistit svou pozici v předstihu. Napiš mi na email canada@czech-us.cz.

Adriana

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz