(Po-Pá: 9-15)

Znáte ten pocit, kdy vás to v práci prostě nebaví a chodíte tam jenom proto, že potřebujete platit účty a nevíte, kam jinam byste šli? Nebo když si po zkouškovém říkáte, že škola vás nebaví, ale nevíte, kam jinam se přihlásit. Zkrátka vás nebaví to, co zrovna děláte, ale neznáte cestu ven, tak v tom prostě pokračujete.

Kdy a kde se bude veletrh konat?

  • 21.4.2015 od 17 h v na PF UK, Magdalény Rettigové 47/4, Praha
  • 22.4.2015 od 17 h Sál Břetislava Bakaly, Žerotínovo náměstí 6, Brno

Tak přesně u vás víme, jak strávíte příští rok. Cestování, práce a studium v zahraničí. Kanada, USA, Nový Zéland, Dánsko, Holandsko, Chorvatsko, Španělsko nebo jiná země, vyberte si. Spousta času na to uvědomit si kdo jste a co chcete. Zajímá vás to? Přijďte se podívat na naše programy na veletrh „Víme, co budete dělat příští rok“!

VÍME 2014 bude pecka

Program veletrhu

17:00 – 17:20 – Studium na vysoké škole v zahraničí

Mít titul z ekonomky je určitě fajn, ale vyjít ze školy s praxí v životopise a pracovní nabídkou na stole taky stojí za úvahu. Uznávané vzdělávací systémy Dánska a Holandska jsou postavené na získávání praktických zkušeností z oboru, kde student absolvuje pracovní stáž. Obě země také nabízí studentům štědrou finanční podporu při studiu až 20 000 kč měsíčně (pokud si najdete práci při studiu). Kromě neocenitelné zkušenosti, mezinárodně uznávaného titulu a spousty kontaktů na spolužáky z celého světa se vám navíc otevře cesta pro kariéru, kterou v Česku nenajdete.

Studovat můžete i ve Velké Británii. Kvalita tamních univerzit zdaleka převyšuje možnosti České republiky, stejně jako pracovní možnosti absolventů britských škol.

17:25 – 17:40 – Work and Study programy

Pro všechny, kdo chtějí cestovat, zlepšit si jazyk, nebo si prostě si jen orazit od stereotypu, máme kombinovaný pracovně-studijní program. V rámci Work and Study s námi vyjedete na Nový Zéland nebo do Kanady a absolvujete jazykový kurz, ke kterému si najdete práci na částečný úvazek. Skvělá zkušenost, nádherné země a rozhodně nezapomenutelný rok.

17:45 – 18:05 – Letní škola v Chorvatsku

Program pro studenty posledního ročníku střední školy a studenty 1. a 2. ročníků VŠ. Zažijete intenzivní dvoutýdenní kurz dle vlastního výběru od IT až po ekonomii. Kurzy jsou zaměřené na praktické využití, takže po absolvování budete například umět designovat digitální aplikace nebo se naučíte něco o marketingu v sociálních médiích.

18:15 – 18:30 – Pracovní programy v Evropě

Máte zájem o práci ve Španělském přímořském resortu, Velké Británii, Německu nebo Francii? Povíme vám, co můžete dělat a jak na to.

18:35 – 18:50 – Working Holiday programy

Gap year v nejryzejší podobě. Strávíte rok v Kanadě nebo na Novém Zélandu. Kouzlo programu je v jeho flexibilitě – můžete studovat, pracovat nebo studovat jak chcete. Pokud se hledáte, je to program přesně pro vás.

Máte jakýkoliv dotaz na veletrh? Napište nám 🙂

Ráda pomůže Klára Palečková, k.paleckova@czech-us.cz pro Prahu a Marťa Horová, m.horova@czech-us.cz pro Brno.

Těšíme se na Vás! A nezapomeňte pozvat své přátelé!

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Adriana: Kanadské Rockies pro mě navždy budou nejkrásnějším místem na světě.

Na Working Holiday jsem vyrazila v roce 2015 a zakotvila jsem na celý rok a půl v Banffu. Teď jsem… Více

Filipova cesta kolem světa s jasným cílem: pomáhat druhým

Pokud nás sleduješ delší dobu, o Filipovi jsi už možná slyšel/a. Filip byl s námi jako plavčík v USA, pomáhal… Více

Czech-us letos slaví 20 let od svého založení

2002 Psal se rok 2002 a budoucí zakladatelé agentury Czech-us, v tu dobu studenti vysoké školy, tráví společně patrně to… Více

Czech-us slaví 20 let a naděluje bezúročné půjčky na studium v Kanadě

Agentura Czech-us brzy oslaví 20 let od jejího založení. Proč je právě tohle výročí významné pro studium v Kanadě? Čti… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz