(Po-Pá: 9-15)

Veletrh studia a práce v zahraničí Go-Global se blíží nekontrolovatelnou rychlostí! Přípravy jsou v plném proudu a tak je ten nejvyšší čas představit ti, na které zástupce škol se můžeš těšit. Na většinu z nich dokonce osobně.

HOLANDSKO

Global School for Entrepreneurship

Vidíš svou budoucnost v oblasti podnikání a dynamickém světě start-upů? Tak přesně pro tebe je tu holandská vysoká škola aplikovaných věd se sídlem přímo v hlavním městě Amsterdamu, Global School For Entrepreneurship, která nabízí unikátní program Enterpreneurship and Innovation. Založení vlastní firmy je tu součástí studia hned v prvním ročníku! GS4E otevřela nedávno i svůj zbrusu nový Haarlem Campus, který nabídne další obory, jako třeba Business Psychology nebo Creative Media.

Radboud University

Skvěle hodnocená tradiční holandská univerzita Radboud představí široké spektrum jak bakalářských, tak magisterských oborů v oblasti humanitních, sociálních, přírodních věd nebo třeba ekonomie. Navíc město Nijmegen, kde se nachází, bylo nedávno vyhlášeno organizací Best Youth Destinations in Europe nejlepší evropskou destinací pro mladé lidi mezi 18 a 35 lety!

Veletrh studium Go-Global

Inholland University of Applied Sciences

Inholland University of Applied Sciences s campusy v Amsterdamu, Haagu nebo Haarlemu patří k těm vysokým školám v Holandsku, které se zaměřují mnohem více na praxi než na akademické poučky. Na Go-Global přijede představit populární obory jako Creative Business nebo Tourism Management, o které je tradičně mezi českými studenty velký zájem.

ANGLIE

Coventry University

Britská Coventry University poskytuje vzdělání v kterémkoliv oboru po Brexitu jak ve Velké Británii, tak na svém novém campusu v polské Wroclawi. Tam můžeš studovat vybrané programy za snížené školné a bez nutnosti žádat o studentské vízum.

Studium školy Anglie

KYPR

Ledra College / University of Sunderland

Láká tě britský vzdělávací systém a zároveň slunce, moře a pláže? Ledra College ve spolupráci s britskou University of Sunderland kombinuje to nejlepší z obojího a vyučuje nejoblíbenější britské bakalářské programy v Nicosii, hlavním městě Kypru! A navíc za výrazně nižší školné než v Anglii.

DÁNSKO

University of Southern Denmark

Oborů, které můžeš v Dánsku studovat v angličtině, v posledních letech dramaticky ubylo. To ale neni případ University of Southern Denmark, která má dlouhodobě pestrou nabídku inženýrských oborů, a to jak na bakalářském, tak magisterském stupni. Školné v Dánsku je zdarma, a nástupní plat absolventů na tamním trhu práce astronomický. 🙂

STudium škola v Dánsku

NĚMECKO

SRH Berlin

Berlínská univerzita aplikovaných věd přijede představit bakalářské i magisterské programy v oblasti businessu, marketingu a komunikací, hudby, filmu nebo třeba IT. Nespornou výhodou studia na téhle škole je, ze nemusíš platit žádné školné – k dispozici ti je totiž bezpečná studentská půjčka, kterou splácíš jen v případě, že budeš v budoucnu dostatečně vydělávat.

Kanada

Ilac College

Internation Language Academy of Canada má téměř 20 leté zkušenosti se vzděláváním, jedná se o jednu z nejprestižnějších soukromých škol v Kanadě. Mezi nejoblíbenější obory patří např. Marketing And Sales. Škola je zaměřena na praktickou část studia a má campus ve Vancouveru i v Torontu.

Canadian College

Škola s dlouholetou tradicí, která má prestižní kampus ve Vancouveru. U českých studentů je velmi oblíbené studium IT oborů. Škola je zaměřena na praxi a učí na ní profesionálové z mezinárodních firem. Ideální pro skloubení studia a praxe v oboru.

studium v Kanadě

Tamwood College

Partnerská škola,která sídlí ve Vancouveru, Torontu a Whistleru. Tamwood se převážně soustředí na získání praktických dovedností během studií. Mezi oblíbené obory patří např. Mezinárodní obchod nebo Digital Marketing.

Už máš svou vstupenku?

Získej ji zdarma na webu www.go-global.cz. Těšíme se na tebe 21. dubna od 10 do 18h v Impact Hub na Praze 5.

Veletrh studia a práce v zahraničí Go-Global

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Rychlokurz irského slangu: Buď ready na tvůj studijní pobyt!

Máte obavy, že byste po vycestování do Irska nerozuměli zdejší angličtině? Rozhodně nejste sami, irský přízvuk a specifické hovorové výrazy… Více

Zjisti víc o možnostech kombinace studia a práce v Irsku | Video

Děsí tě finanční náročnost vysokoškolského studia v Irsku? Teď už nemusí. Poslechni si záznam webináře, kde ti představíme náš nový… Více

O životě studenta v Dublinu: Není to jen o biflování!

Chtěl bych se s vámi podělit o nezkreslený a zcela REAL průběh mého všedního dne z perspektivy undergraduate studenta v… Více

Maruška doporučuje: 5 přírodních krás Irska, které musíš vidět

Když jsem se rozhodovala, kde studovat, přišla možnost Irska a já toho o této zemi moc nevěděla. Jako první se… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz