(Po-Pá: 9-15)

Čauky čauky čtenáři tohoto blogu! ☺ Nemůžu uvěřit, že už je to dalších 14 dní a já přináším další informace z mého „lifestylu“ tady v Londýně. Tento článek bych chtěla zaměřit na můj pracovní den, a co se mi na práci líbí nejvíce. Zda jste si přečetli můj předchozí článek, tak můžete vědět, že pracuji v italské restauraci The Pizza Bakers na Finsbury Park v Londýně. Už to bude 3. týden, co tam pracuji a stále mě to baví. Zkušenosti jsem neměla, ale myslím si, že jsem se rychle zaučila a práci zvládám.

Očima Denisy (3) — Jak jsem se v Londýně zaučila v práci

Minulý týden jsme měli hodně „busy“ stav, protože moje kolegyně odjela na týden do Španělska, a tak jsem zůstala pouze se šéfem sama na obsluhu celé restaurace. Měla jsem z toho trošku strach, ale zvládli jsme to. Dokonce jsem dostala pochvalu, že pracuji lépe než některé slečny, které mají mnohem více zkušeností než já. Tahle práce mi ani nepřijde jako práce. Chodím tam opravdu ráda, těším se na kolegy, kteří jsou skvělí, těším se na zákazníky. Těším se na všechno. Jsem tam opravdu ráda.

Každý večer připravujeme pro zákazníky atmosféru, kdy zapálíme svíčky a pustíme romantickou hudbu, aby jim pizza a těstoviny chutnaly lépe. ☺ Dokonce někdy, kdy už k večeru nemáme moc hostů, pustíme nahlas písničky ze Spotify a tancujeme všichni. Je to někdy docela bláznivé.

Nejvíc v práci mě překvapilo, když jsem dostala od kolegů k narozeninám krásnou květinu, pusinky a dokonce v pracovní době večer jsme si připili na mé zdraví šampaňským. Bylo to opravdu krásné gesto. Nečekané a nádherné. Dojalo mě to. ☺

Pracovní doba se nám mění každý týden, výplatu dostáváme týdně.

Očima Denisy (3) — Jak jsem se v Londýně zaučila v práci - část druhá

Nejvíc na této práci mě baví asi to, že zákazníci jsou příjemní, práce není vůbec pod stresem. Kolegové jsou usměvaví, je tam veselo a naši dobrou náladu přenášíme i na zákazníky. To je pak znát v podobě celkem pěkných dýšek, což tady v Londýně prý není až tak zvykem. Už jsem v práci zaučená a už umím i servírovat různé druhy alkoholu a také připravuji různé druhy káv a drinků.

Očima Denisy (3) — Jak jsem se v Londýně zaučila v práci

Šéf plánuje otevřít tu stejnou restauraci ve Španělsku, říkala jsem mu, že po škole bych se chtěla více podívat do světa. Byl nadšený a hned mi nabídl práci ve Španělsku. Tato země je totiž můj sen už od dětství.

Jsem ráda, že jsem tady a že zažívám nové věci, ačkoliv se mi někdy stýská po Praze, přátelích, rodině a rutině. Ale zkušenost je skvělá a já mám tak možnost si vydělat nějaké penízky a dopřát poté něco hezkého mým malým sourozencům, kteří nyní žijí u rodičů. Tak mě těší a hodně motivuje, že po příjezdu si za ušetřené penízky dopřejeme společně nějaký zážitek, který nás spojí ještě víc, užijeme si legraci a třeba i nějaké moc dobré jídlo.

Denisa

Chcete také odjet pracovat do Londýna jako Denisa? Napište nám na jobs@czech-us.cz anebo se rovnou nezávazně registrujte do programu (odkaz najde níže).

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz