(Po-Pá: 9-15)

Již delší dobu tě láká odcestovat za dobrodružstvím do země jezer a medvědů? Jediné, co ti v tom brání, je nedostatek peněz na účtu anebo strach z angličtiny? Musím říct, že u nás v agentuře Czech-us se dveře netrhnou a mnoho cestovatelů si k nám chodí pro rady, jak tedy do té Kanady vyjet.

Ať už chceš studovat v Kanadě anebo jen pracovat, to je na tobě. Vždy tě to bude něco stát, protože nic není zadarmo – to je staré známé moudro 🙂 Ale my pro tebe teď máme super akční kombo nabídku, díky které finančně nevykrvácíš.

Jak všichni víme, Londýn patří mezi nejznámější evropské metropole. A ty si tady díky našemu programu Práce v Londýně můžeš vydělat peníze do začátku svých cest. Zdokonalíš se v anglickém jazyce a raz dva si získáš peníze na svou první splátku školného či na první nájem v Kanadě.

Dostaneš dva programy za cenu jednoho! A po celou dobu tvého dobrodružství budeme s tebou.

Programu se můžeš zúčastnit, pokud ti bylo 18 let a anglicky se domluvíš alespoň na komunikativní úrovni. Seženeme ti práci za barem, v londýnské kavárně či v hotelu. Výběr a pohovory už budou ale na tobě.

V Londýně na tebe bude čekat naše kolegyně, která ti na začátku tvé cesty bude oporou. Má na starosti naši londýnskou pobočku.

V Londýně se dají snadno vydělat hezké peníze, jen stačí trochu chtít a mít vůli. A z každé výplaty si dáš něco stranou na tvou vysněnou cestu do Kanady.

Kanada totiž rozhodně stojí za to. To my víme zcela jistě:)

Tak nám napiš pro víc informací, rádi se s tebou sejdeme nebo zavoláme.

Těší se na tebe koordinátorka Magdalena
m.tomickova@czech-us.com

londyn_kanada

londyn_kanada2

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz