(Po-Pá: 9-15)

Již delší dobu tě láká odcestovat za dobrodružstvím do země jezer a medvědů? Jediné, co ti v tom brání, je nedostatek peněz na účtu anebo strach z angličtiny? Musím říct, že u nás v agentuře Czech-us se dveře netrhnou a mnoho cestovatelů si k nám chodí pro rady, jak tedy do té Kanady vyjet.

Ať už chceš studovat v Kanadě anebo jen pracovat, to je na tobě. Vždy tě to bude něco stát, protože nic není zadarmo – to je staré známé moudro 🙂 Ale my pro tebe teď máme super akční kombo nabídku, díky které finančně nevykrvácíš.

Jak všichni víme, Londýn patří mezi nejznámější evropské metropole. A ty si tady díky našemu programu Práce v Londýně můžeš vydělat peníze do začátku svých cest. Zdokonalíš se v anglickém jazyce a raz dva si získáš peníze na svou první splátku školného či na první nájem v Kanadě.

Dostaneš dva programy za cenu jednoho! A po celou dobu tvého dobrodružství budeme s tebou.

Programu se můžeš zúčastnit, pokud ti bylo 18 let a anglicky se domluvíš alespoň na komunikativní úrovni. Seženeme ti práci za barem, v londýnské kavárně či v hotelu. Výběr a pohovory už budou ale na tobě.

V Londýně na tebe bude čekat naše kolegyně, která ti na začátku tvé cesty bude oporou. Má na starosti naši londýnskou pobočku.

V Londýně se dají snadno vydělat hezké peníze, jen stačí trochu chtít a mít vůli. A z každé výplaty si dáš něco stranou na tvou vysněnou cestu do Kanady.

Kanada totiž rozhodně stojí za to. To my víme zcela jistě:)

Tak nám napiš pro víc informací, rádi se s tebou sejdeme nebo zavoláme.

Těší se na tebe koordinátorka Magdalena
m.tomickova@czech-us.com

londyn_kanada

londyn_kanada2

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Do Kanady s agenturou vs. na vlastní pěst

Opravdu si myslíš, že vyrazit do Kanady s agenturou je zbytečně drahá záležitost? 🤔 Co když ti řeknu, že naopak… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz