(Po-Pá: 9-15)

Letošní Vánoce jsme chtěli obdarovat úplně všechny a abychom na někoho nezapomněli, rozhodli jsme se podpořit iniciativu, se kterou přišla organizace 4Ocean prostřednictvím jejich partnerské a neziskové organizace Project Aware. Udělej dobrý skutek i ty. Přispěj na náš transparentní účet a zbav se plastů.

Číslo účtu: 2801517957
Kód banky: 2010
Částka: dobrovolná a libovolná
Variabilní symbol: delfini
Termín: do konce ledna 2019

Transparentní účet

Cíl: vybrat co nejvíce a začátkem února převést vybrané prostředky na bankovní účet Project Aware pro podporu aktivit 4Ocean, věnující se odstraňování plastů z oceánů.

Kdo je majitelem b. účtu: Institut Rozvoje Kompetencí, z.ú., který je s námi přímo spojen vlastnicky a společně organizujeme středoškolskou soutěž v anglickém jazyce Best In English a Best In Deutsch. Institut dále vydává 5x do roka středoškolský časopis Brainstorm s pokrytím 10000 výtisků. Informace o tomto fundraisingu a výzva k podpoře akce poběží také na stránkách bestinenglish.org, bestindeutsch.org a brainstormag.cz. Do akce se tak může zapojit až několik desítek tisíc mladých lidí nejen z ČR a SK.

———-

We have a surprise for you this winter. Would you like to know the secret of our Christmas dolphin? Because we want to please everybody and we didn´t want to forget anyone, we decided to support a non-profit organisation 4Ocean. This way we can help not only the dolphins, but everyone else. Make a right turn as well!

You can contribute to our transparent bank account and say no to plastic!

Account number: 2801517957
Sum: Voluntary and any amount
Payment reference code: delfini
Deadline: the end of January 2019

Transparent account

Purpose: Collect as much money as possible and transfer them to the Project´s Aware bank account. This non-profit organization supports 4Ocean with the aim to remove plastic from the oceans.

Holder of the bank account: Institut Rozvoje Kompetencí, z.ú. which is closely linked to us. Together we organize high school contest Best In English and Best In Deutsch. The Institut also publishes high school magazin Brainstorm Five time per year.
Information about the foundraiser and the challange to support our mission will be at bestinenglish.org, bestindeutsch.org and brainstormag.cz. On top of everything, thousands of young Students, not only from Czech and Slovakia, can join this mission and help the movement.

Kompletní bankovní údaje:
Account No.: 2801517957
IBAN: CZ3520100000002801517957
BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Account name: Institut Rozvoje Kompetenci
Bank name and Address: Fio Bank a.s.
V Celnici 10, Prague 1
Czech Republic

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Adriana: Kanadské Rockies pro mě navždy budou nejkrásnějším místem na světě.

Na Working Holiday jsem vyrazila v roce 2015 a zakotvila jsem na celý rok a půl v Banffu. Teď jsem… Více

Filipova cesta kolem světa s jasným cílem: pomáhat druhým

Pokud nás sleduješ delší dobu, o Filipovi jsi už možná slyšel/a. Filip byl s námi jako plavčík v USA, pomáhal… Více

Czech-us letos slaví 20 let od svého založení

2002 Psal se rok 2002 a budoucí zakladatelé agentury Czech-us, v tu dobu studenti vysoké školy, tráví společně patrně to… Více

Czech-us slaví 20 let a naděluje bezúročné půjčky na studium v Kanadě

Agentura Czech-us brzy oslaví 20 let od jejího založení. Proč je právě tohle výročí významné pro studium v Kanadě? Čti… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz