Aktuality o vízech

Kanadská vlajka

Práce a studium v Kanadě

Novinky a informace o vízech pro sezónu 2019

Přemýšlíte nad vycestováním do Kanady, ale nevíte, jaký program si vybrat?

Na této stránce najdete aktuální informace ohledně možnosti vycestování do Kanady.

Pokud máte chuť zažít úžasný rok v druhé největší zemi světa, zdokonalit se v jazyce, získat zkušenosti a seznámit se s lidmi z celého světa, není nad čím váhat!

Novinky o pracovních vízech do Kanady pro sezónu 2019

Žadatelé o víza programu Zažijte Kanadu (IEC) budou žádat online. Kvóta víz pro rok 2018 již byla vyčerpána. Sezona 2019 se bude otevírat na podzim 2018.

Práce v KanaděStudium v Kanadě
PodmínkyVěk 18-35
Věk 18+
Občanství ČRLetter of Acceptance
Čistý trestní rejstřík (ze všech zemí,
kde jste pobývali déle jak 6 měsíců)
Čistý trestní rejstřík (ze všech zemí, kde
jste pobývali déle jak 6 měsíců)
Pojištění na celou dobu pobytuPojištění na celou dobu pobytu
Finanční krytí v hodnotě 2500 CADFinanční krytí (dle délky studia)
Platný pasPlatný pas
Registrace do systému pro sezónu 2019podzim 2018otevřeno
Kvóta pro sezónu 2019Working Holiday - prozatím nezveřejněno (v sezoně 2018 - 1000)neomezená
Young Professional – prozatím nezveřejněno (v sezoně 2018 -140)
CO-OP – prozatím nezveřejněno (v sezoně 2018 -10)
Doba vyřízení (může se měnit)Až 8 týdnůAž 8 týdnů
Šance získání víz aktuálně0% (program je nyní uzavřen)98%
Poplatek kanadské vládě za vyřízení vízWorking Holiday — 250 CAD + 85 CAD biometrické údaje150 CAD + 85 CAD biometrické údaje
Young Professional — 150 CAD + 85 CAD biometrické údaje
CO_OP (Internship) — 150 CAD + 85 CAD biometrické údaje
1. kolo rozeslání pozvánek pro sezónu 2019prozatím nezveřejněno (v sezoně 2018 - 4. - 8.12. 2017)
Poslední kolo rozeslání pozvánek pro sezónu 2019nezveřejněno (v sezoně 2018 - 1.října 2018)
Aktuálně rozeslaných pozvánekWH – 0 ( V sezoně 2018 – 1547)
YP – 0 (v sezoně 2018 – 234)
CO-OP – O (v sezoně 2018 - 4)
Aktuální počet míst k dispozici pro ČRWorking Holiday —
0
Young Professional — 0
CO-OP (Internship) — 0
Schválená žádost, se kterou získáte
při vstupu do Kanady na hranicích
pracovní povolení.
Port of Entry Letter of IntroductionPort of Entry Letter of introduction
Práce a studiumPráce neomezenáStudium na základě zvoleného kurzu
+ 20 hodin práce týdně. Po ukončení studia
Vám nabíhá pracovní část ve stejné délce,
jako byla délka kurzu. (liší se dle školy)
Líbí se Vám program? Můžete se

Kontaktujte koordinátora programu:

Napište Nám


Kliknutím na tlačítko odeslat beru na vědomí nezbytné zpracování osobních údajů