Aktuality o vízech

Kanadská vlajka

Práce a studium v Kanadě

Novinky a informace o vízech pro sezónu 2018

Přemýšlíte nad vycestováním do Kanady, ale nevíte, jaký program si vybrat?

Na této stránce najdete aktuální informace ohledně možnosti vycestování do Kanady.

Pokud máte chuť zažít úžasný rok v druhé největší zemi světa, zdokonalit se v jazyce, získat zkušenosti a seznámit se s lidmi z celého světa, není nad čím váhat!

Novinky o pracovních vízech do Kanady pro sezónu 2018

Žadatelé o víza programu Zažijte Kanadu (IEC) budou žádat online. Kvóta víz pro rok 2017 již byla vyčerpána. Sezona 2018 je otevřena. Čekáme na zveřejnění informací ohledně výše kvóty pro sezonu 2018.

Práce v KanaděStudium v Kanadě
PodmínkyVěk 18-35
Věk 18+
Občanství ČRLetter of Acceptance
Čistý trestní rejstřík (ze všech zemí,
kde jste pobývali déle jak 6 měsíců)
Čistý trestní rejstřík (ze všech zemí, kde
jste pobývali déle jak 6 měsíců)
Pojištění na celou dobu pobytuPojištění na celou dobu pobytu
Finanční krytí v hodnotě 2500 CADFinanční krytí (dle délky studia)
Platný pasPlatný pas
Registrace do systému pro sezónu 2018Možnost registrace od 3. listopadu 2017otevřeno
Kvóta pro sezónu 2018Working Holiday — prozatím nezveřejněno (1000+177 v sezóně 2017)neomezená
Young Professional — prozatím nezveřejněno
(120+80 v sezóně 2017)
CO_OP (Internship) — prozatím nezveřejněno
(3 v sezóně 2017)
Doba vyřízení (může se měnit)Až 8 týdnůAž 8 týdnů
Šance získání víz aktuálně0%98%
Poplatek kanadské vládě za vyřízení vízWorking Holiday — 250 CAD150 CAD
Young Professional — 150 CAD
CO_OP (Internship) — 150 CAD
1. kolo rozeslání pozvánek pro sezónu 2018Prozatím nezveřejněno
( v sezóně 2017-12. až 17. prosince 2016)
Poslední kolo rozeslání pozvánek pro sezónu 2018Prozatím nezveřejněno
( v sezóně 2017 - od 25. do 29. září 2017)
Aktuálně rozeslaných pozvánekWorking Holiday — 0
Young Professional — 0
CO_OP (Internship) — 0
Aktuální počet míst k dispozici pro ČRWorking HolidayProzatím nezveřejněno
Young Professional — Prozatím nezveřejněno
CO-OP (Internship) — Prozatím nezveřejněno
Schválená žádost, se kterou získáte
při vstupu do Kanady na hranicích
pracovní povolení.
Port of Entry Letter of IntroductionPort of Entry Letter of introduction
Práce a studiumPráce neomezenáStudium na základě zvoleného kurzu
+ 20 hodin práce týdně. Po ukončení studia
Vám nabíhá pracovní část ve stejné délce,
jako byla délka kurzu. (liší se dle školy)
Líbí se Vám program? Můžete se

Kontaktujte koordinátora programu:

Získejte novinky o studiu a práci v zahraničí na e-mail