(Po-Pá: 9-15)

Dali jste si za novoroční předsevzetí vyrazit za studiem či prací do zahraničí? Zatím ale sedíte doma a nevíte, kde s tím vším začít? Pak pro vás máme jeden #HotTip: přijďte na akci „Za Hranice s Czech-us“.

Jedině tady najdete všechny informace pohromadě ohledně práce a studia v zahraničí, jak může vysokoškolák strávit léto v USA jako plavčík nebo jako neplavčík. Navíc se budete moci potkat i s lidmi, kteří právě v zahraničí studují či pracují. Budete tak mít informace z první ruky!

Letos pořádáme menší tour po městech: Ostrava, České Budějovice a Hradec Králové.

PŘIDEJTE SE I NA FACEBOOKU

za hranice2

A o čem konkrétně se můžete na akci dozvědět?

  • o bakalářském a magisterském studiu ve Velké Británii, Holandsku a Dánsku. Naše koordinátorka Lucie má se studiem v zahraničí vlastní zkušenosti, takže se můžete těšit na její zážitky ze studentského života v Anglii.
  • o programu Work and Travel USA: Máme pro vás připravené rady a tipy, jak z tohoto programu vytěžit maximum, a nebude chybět ani spousta videí a fotek.
  • o práci v Londýně: naše koordinátorka Helena sama strávila několik měsíců prací v zahraničí, tudíž vám zodpoví všechny otázky ohledně toho, jak se v cizí zemi rychle zabydlet a prosadit.
  • o programech Working Holiday Kanada a Work and Study Kanada: Kanada je vysněnou destinací mnoha Čechů. Naše koordinátorka Magdalena vám ráda osvětlí, jaké jsou vůbec možnosti do země javorového listu vyjet a že studium v Kanadě je dostupné a vůbec ne nemožné.

PROGRAM AKCE:

17:00 – Něco málo na úvod

17:15 – Práce čeká ve světě – Helena
Chceš se dozvědět více o pracovním programu v Londýně? Víš, že máme přímo v Londýně kolegyni, která se o tebe bude starat a se vším ti pomůže? Jak program probíhá, kdy můžeš vycestovat, kolik si můžeš vydělat a další zajímavé věci ti povíme na naší akci.

17:45 – Kanadský adrenalin s Magdalenou
Informace o programu Working Holiday a Work and Study, jaké jsou nejjednodušší možnosti odcestování do Kanady a proč byste měli vaší cestu za oceán zvážit.

18:15 – Studium vysoké školy v zahraničí – Lucie (absolventka britské University of Kent)
O možnostech bakalářského a magisterského studia v zahraničí se s vámi podělí naše koordinátorka Lucie.

18:45 – Nezapomenutelné léto v Americe
Povídání s našimi klienty a koordinátorkami nejen o tom, jak se stát plavčíkem v USA a o cestování po Americe

19:15 – Diskuze


A kolik vás to bude stát? Vůbec nic!

Vstup na akci je úplně zdarma, ale z důvodu omezené kapacity je nutné, abyste se zaregistrovali pomocí formuláře níže. Jedině tak totiž můžeme zajistit, abyste se na Za Hranice všichni vešli.

Začátek akce: 17, 00 hod

Místo konání: Horká Vana, Česká 222/7, 37001 České Budějovice

Těšíme se na vás, Czech-us tým ?

Chyba: Kontaktní formulář nebyl nalezen.

Kategorie: Události

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Veletrh Go-Global 2022: Na které univerzity se můžeš těšit?

Veletrh studia a práce v zahraničí Go-Global se blíží nekontrolovatelnou rychlostí! Přípravy jsou v plném proudu a tak je ten… Více

Dokážeš procestovat Evropu bez peněz, jen s plechovkami Red Bull?

Miluješ cestování, ale zapadáš do kategorie #BROKEASS student? Všechny úspory jsi dal za svůj americký sen a už nemáš ani… Více

ZA HRANICE S CZECH-US 2018 – Hradec Králové

Dali jste si za novoroční předsevzetí vyrazit za studiem či prací do zahraničí? Zatím ale sedíte doma a nevíte, kde… Více

Kanadské odpoledne 2017

Plánujete vyrazit do Kanady? Chcete se dozvědět více o studiu, práci a vůbec životě v této zemi plné jezer a… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz