(Po-Pá: 9-15)

Rok práce v oboru, se kterým jste se pravděpodobně v životě nepotkali, rok cestování, rok poznávání nových lidí i kanadské kultury, přírody a země jako takové. A to vše tak, jak jak to jako turista nikdy nemáte šanci zažít. Zní to dobře? To si pište – a přesně to vám nabízí program Working Holiday Kanada.

Princip programu je jednoduchý. Na rok dostanete pracovní vízum, které vám umožní v Kanadě podle libosti žít, cestovat a pracovat kdekoli budete chtít. Následně vyrazíte do neznáma – a pak už je jen na vás, co budete rok za velkou louží podnikat. Proč to určitě stojí za zkoušku?

Jasper lake

Kanada je fascinující země – říká se, že je trochu jako ideální mladší bráška Spojených států. Kanaďané jsou známí svojí extrémní otevřeností a vstřícností a země samotná nabízí ohromné množství míst, která stojí za to poznat. Tak neskutečně zachovalou přírodu totiž nikde jinde na světě nenajdete. Kanadská společnost je navíc namíchaná z neskutečně pestrého mixu národností a funguje na principu tolerance – samo o sobě tak jde o skutečně příjemné místo k životu.

Ale nejen přírodou je člověk živ – a právě v Kanadě s tím nebudete mít problém. Jedna z nejbohatších zemí na světě nabízí, zejména v porovnání s Českem, opravdu vysoké platy a to i pro nejnižší pozice.

Pokud nemáte rádi nejistotu a nechcete je do Kanady jen tak, můžete se přihlásit na Job Fair Kanada pořádaný každoročně na konci listopadu v Praze. Na Job Fair totiž přijedou kanadští zaměstnavatelé, se kterými můžete na místě absolvovat pohovor a v ideálním případě si rovnou domluvit super job. pracovní místo tak můžete mít jisté ještě dříve, než vůbec nastoupíte do letadla.

Jasper - Kanada

Nemusíte se ale bát, že byste se celý rok dřeli jako otroci. Státem garantovaná minimální mzda dosahuje téměř 300 Kč na hodinu a za pár měsíců si tak účastníci běžně ušetří na minimálně stejně dlouhou dobu strávenou cestováním a objevováním tajemství, která Kanada skrývá.

Navíc, nová země, nová práce a noví lidé představují ten nejlepší možný způsob, jak konečně vypadnout ze stereotypu, získat nové zkušenosti a třeba si i uvědomit, co člověk v životě vlastně hledá. A to už za zkoušku docela stojí, co myslíte?

[regbutton text=“Registrovat“]

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v komunitě outdoorových nadšenců: pozice v kanadské Panoramě

Věříme, že si právě užíváš slunečné léto, ale možná taky současně přemýšlíš, kde vlastně budeš pracovat v nadcházející zimní sezóně…. Více

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz