(Po-Pá: 9-15)

Cestujete rádi stejně jako náš klient Filip? Ve Spojených státech byl sice již popáté, ale přesto letošní „babí léto“ spojené s poznáváním Floridy prý předčilo veškerá jeho očekávání.

Letošní léto jsem strávil jako plavčík v Americe a mám na něj opravdu nádherné vzpomínky. Nejlepší zážitky jsem si ale nastřádal v září na Floridě.

Den po „end date“ jsem okamžitě sbalil všechna svoje zavazadla, nechal si je u zaměstnavatele v kanceláři, vzal s sebou pouze menší kufr a vydal se směr letiště.

Program na léto můžete mít jakýkoliv. Ale vydělat si peníze a investovat je do cestování je pro mě jasná jednička.

Na Floridu jsem odcestoval s plavčíky, kteří pracovali v New Jersey a s nimiž jsem se seznámil na jednom ze srazů plavčíků. – Určitě doporučuju všem budoucím plavčíkům, aby se účastnili srazů a různých akcí, kde se plavčíci z Czech-us sejdou. Je to perfektní příležitost, jak se domluvit na různé víkendové výlety nebo rovnou na měsíční cestování po celé Americe…

florida_filip

Září na Floridě

Hned po přistání jsme si půjčili auto, které je opravdu nezbytné na cestování po Americe, a vyrazili rovnou na floridskou pláž.

Poté jsme se jako skupinka na jeden den v Orlandu rozdělili – jedni šli do zábavního parku Universals a druzí jeli do Kennedyho vesmírného střediska.

Po Orlandu byl dalším cílem Key West, který nás okouzlil nekonečnými mosty, rodným domem Ernesta Hemingwaye, exotikou a příjemnou atmosférou. Bydleli jsme v opravdu dobře vybaveném hotelu, který vycházel na 20 dolarů za noc, což je na americké poměry naprosto luxusní cena.

Nezapomenutelné zážitky

Po Key Westu následoval jeden z nejoriginálnějších národních parků na světě vůbec – park Everglades, kde jsme jeho část projeli na vznášedle. Toto místo charakterizovali hlavně aligátoři a nedotčená příroda.

Poslední destinací bylo Miami Beach. Tam jsme si užili nádhernou scenérii přímo z pláže a vychutnali si pocit, který na nás dýchá z amerických seriálů.

Vzhledem k tomu, že já jsem do Spojených států zavítal už popáté a mnohá místa jsem procestoval dříve, jsem opustil svou skupinku, která pokračovala na západ do Kalifornie, a letěl jsem zpět do New Yorku.

florida_filip_palmy

Bilancování a budoucí plány

Jsem si naprosto jistý, že s platem plavčíka není vůbec problém si našetřit na měsíční cestovaní a ještě mít peníze bokem na další útraty.

Cestování je na programu Work and Travel to nejkrásnější – tyhle vzpomínky vám vydrží opravdu do konce života.

Fotky se sochou Svobody, Golden Gate Bridge, Empire State Building nebo fotka v Hollywoodu, v Národním parku nebo na Bahamách mají pro mě nevyčíslitelnou hodnotu. Při jejich prohlížení se do těch míst ve vzpomínkách zase vracím.

Program na léto můžete mít jakýkoliv. Ale vydělat si peníze a investovat je do cestování je pro mě jasná jednička.

Tohle léto předčilo veškerá má očekávání a už teď se těším na léto další. A jaké bude? Samozřejmě budu opět pracovat jako plavčík v USA a měsíc cestovat, tentokrát po národních parcích. A už se nemůžu dočkat.

Já cestováním nepoznávám jen nová místa, ale také sám sebe ☺.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Pohovor se zaměstnavatelem z USA a proč se není vůbec čeho bát

Je to tady. Pohovor v angličtině se blíží. Už se ti o tom dokonce i zdá a přemýšlíš, že těsně… Více

Plavčíkem v USA téměř zadarmo? To je možné u Signature Pool Management

Léto, Amerika a zážitky, na které budeš s úsměvem vzpomínat celý život. Tak by se dal popsat program Work and… Více

10 důvodů, proč pracovat jako plavčík v Americe

Jako plavčík můžeš v USA pracovat v rámci programu Work and Travel USA. Pro udělení tohoto druhu víz musíš být… Více

Americký sen, který se málem neuskutečnil

Byl podzim roku 2019 a já přemýšlela, kam se vydat. Měla jsem za sebou pracovní zkušenosti z Anglie a Holandska,… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz