(Po-Pá: 9-15)

Víza Working Holiday (WH) můžeš získat jen jednou za život a nelze je prodloužit. To je sice pravda, ALE my známe způsob, jak vyrazit do Kanady na Working Holiday ještě jednou. Nevěříš? Čti dál.

Představa, že mám Kanadu opustit, mi nedala spát.

Drtivá většina z nás, co do Kanady na WH vyrazila, se po určité době dostane do fáze, kdy přemýšlí, jak si těch sakra krátkých 12 měsíců v Kanadě prodloužit. To přesně byl i můj případ. 9 měsíců uteklo jako voda a představa, že mám za 3 měsíce Kanadu opustit, mi nedala spát.

Tenkrát (jako by to bylo včera, ale bože, ono už je to fakt 6 let) jsem nevěděla nic o tom, že existují nějaká “RO víza”, takže jsem zvolila trošku trnitější cestu. Podařilo se mi zůstat v Kanadě o půl roku déle.

Long story short – musím mít vždy nějaký backup plán a ideálně i backup plán backup plánu, no a když vám pak vyjdou všechny plány i backup plány, jste v dost ři… prekérní situaci. Takže jsem musela Kanadu opustit kvuli aktivaci WH víz na Novém Zélandu.

Dívka v kanadské přírodě

Víza nad rámec kvóty

Ale zpět k tématu. V Kanadě jsou vládou ověřené organizace, které získávají každý rok od vlády víza z kategorie International Experience Canada (IEC), tedy i WH, nad rámec kvóty. Díky naší spolupráci s jednou z těchto recognized organization máme k dispozici několik Working Holiday víz i pro vás.

Je jich pouze omezený počet a zájem o ně je obrovský, takže kdo dřív přijde, ten dřív do Kanady jede! Pokud si chceš svůj pobyt v Kanadě prodloužit, zopáknout nebo se ti nepoštěstilo doposud získat víza a už ti bude brzy 35, nebo třeba pomýšlíš na PR (permanent residence), tak tohle je ta nejjednodušší cesta 🙂

Stojí to za to!

Pro bližší info nás prosím kontaktuj na canada@czech-us.cz.

Kategorie: Práce v Kanadě

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Do Kanady s agenturou vs. na vlastní pěst

Opravdu si myslíš, že vyrazit do Kanady s agenturou je zbytečně drahá záležitost? 🤔 Co když ti řeknu, že naopak… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz