(Po-Pá: 9-15)

Dneska jsem si při odpolední kávě bezmyšlenkovitě scrollovala facebookem a najednou mě upoutal obrázek místa, kde jsem před pár roky zažila nezapomenutelné léto. Na obrázku byl zachycen typický obrázek městečka Put-in-Bay v Ohiu a palcový titulek PUT-IN BAY NOMINOVÁNO NA NEJLEPŠÍ MĚSTO STŘEDOZÁPADU. Hned mě přepadla nostalgie a začala jsem vzpomínat na léto strávené na tomto ráji na zemi.

Co je asi důvodem, že je toto malé městečko mezi lidmi tak oblíbené? Napadají mě tří důvody, proč bych pro něj v soutěži rozhodně hlasovala já!

Ohio soutěž

#1 Put-in-Bay je malý ostrůvek v Erijském jezeře, kde člověk zažije nekonečné množství překrásných západů a východů slunce. Ráno si sbalíte snídaní a za 15 minut dojedete na kole na východní cíp ostrova sledovat východ slunce. Večer si jdete zaběhat okolo pobřeží a kocháte se, jaké krásné barvy zapadající slunce vytváří na hladině jezera. Každý den se Vám naskytne jiná scenérie, jako by jezero měnilo barvy jen tak podle nálady.

Ohio soutěž

#2 Díky tomu, že ostrůvek leží uprostřed jednoho z Velkých jezer, člověk se na něj nedostane jinak než trajektem. A převážet si na ostrov auto trajektem, to už je poměrně nákladná záležitost. Tak si raději všichni půjčují na své pochůzky golfové vozíky a vytvářejí tak v městečku poněkud poťouchlou atmosféru 🙂 Je jedno, jestli potkáte skupinku rozesmátých mlaďochů, seriózní členy místního yacht clubu nebo rodinu s dětmi. Všichni bez rozdílu sedí v golfovém vozíku.

#3 Put-in-Bay leží, co by kamenem dohodil, od kanadských hranic a v dobách prohibice to skýtalo skvělou příležitost, jak do Ameriky pašovat zakázaný alkohol. Městečko je tak v hlavách Američanů zafixované nejen díky překrásné panenské přírodě, ale i díky neumírajícímu duchu oslav a párty, které se tu už od dvacátých let večer co večer odehrávají.

Takže, Put-in-Bay, držím pěsti v soutěži!

Kategorie: Work and Travel

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Pohovor se zaměstnavatelem z USA a proč se není vůbec čeho bát

Je to tady. Pohovor v angličtině se blíží. Už se ti o tom dokonce i zdá a přemýšlíš, že těsně… Více

Plavčíkem v USA téměř zadarmo? To je možné u Signature Pool Management

Léto, Amerika a zážitky, na které budeš s úsměvem vzpomínat celý život. Tak by se dal popsat program Work and… Více

10 důvodů, proč pracovat jako plavčík v Americe

Jako plavčík můžeš v USA pracovat v rámci programu Work and Travel USA. Pro udělení tohoto druhu víz musíš být… Více

Americký sen, který se málem neuskutečnil

Byl podzim roku 2019 a já přemýšlela, kam se vydat. Měla jsem za sebou pracovní zkušenosti z Anglie a Holandska,… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz