(Po-Pá: 9-15)

Máš cestovatelskou duši a sníš o životě v zemi javorového listu? Nemusíš své plány dále odkládat, s programem Working Holiday je splnění tvého přání dosažitelné. Naše agentura Czech-us ti nabízí kompletní asistenci při zařizování všeho potřebného. A nejen to…

Nezapomeňte, že první losování víz do Kanady se blíží a čím dříve se registrujete, tím vyšší šanci máte!

Spousta z vás si pravděpodobně klade otázku: Proč bych měl mít agenturu, když Working Holiday (WH) víza jsou „přidělována“ stylem náhodného losování? Je pravda, že nikdo není schopný ovlivnit to, jestli vám pozvánka, tzv. Invitation to apply, přijde, ani to, jestli to bude za týden nebo za půl roku.

Jak je tedy možné, že s námi loni vycestovalo 65% klientů, když kvóta je 1000 míst pro celou ČR a zájemců bylo 3 300?

wh_viza

JSME V OBRAZE

Programu WH se věnujeme už dlouhých 8 let – za tu dobu se toho dost změnilo a my se toho hodně naučili. Kanadská vláda mění podmínky prakticky každý rok. Proto rady a pomoc kamarádů, kteří byli v Kanadě před 3mi lety, nemusí být vždy užitečné. My imigrační situaci sledujeme denně, takže vám můžeme garantovat informace „z první ruky“.

JSME TU PRO VÁS

Ať už máte jakýkoliv problém, pomůžeme vám ho vyřešit. Vždy máte na koho se obrátit, komu zavolat.

DOSTANETE PŘESNÝ POSTUP

Máte slabší angličtinu, nevyznáte se na stránkách kanadské vlády, nerozumíte všemu, chcete mít jistotu, že máte vše vyplněno správně? – Získáte od nás podrobný videonávod, jak „step by step“ dokončit všechny fáze registrace a žádosti. Řekneme vám, kde a jak vyřídit potřebné dokumenty pro žádost o WH vízum.

MÁME OSOBNÍ ZKUŠENOST

Naši koordinátoři mají osobní zkušenosti s programem WH, a tedy i s žádostí o víza.

MÁME 100% USPĚŠNOST

Od roku 2010 s námi za kanadským snem vycestovalo už více jak 1500 účastníků. Za ty roky se nám ještě nestalo, aby někomu, kdo získal pozvánku/byl vylosován z „poolu“, neschválili vízum.

DOSTANEME VÁS TAM I V PÁRU

Co když jednoho z vás vylosují, dostane vízum, a druhý ne? – Vždy je tu možnost, jak se do Kanady vypravit. A ta úplně nejjednodušší je program Work and Study.

wh_viza2

Zdá se vám to jako finančně náročná varianta? Pro někoho, kdo jede sám, možná náročnější. Ale pro dva, kdy jeden z vás bude moci pracovat „fulltime“, a druhý 20h týdně první půl rok studia a druhého půl roku také „fulltime“? Ideální varianta. Odvezete si domů spoustu zážitků a jako bonus diplom z kanadské školy.

Ještě váháte, nebo máte stále nezodpovězené otázky? Napište nám na: a.necasova@czech-us.cz

Nezapomeňte, že první losování víz se blíží a čím dříve se registrujete, tím vyšší šanci máte!

Do našeho programu Working Holiday Kanada se můžete nezávazně registrovat zde.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz