(Po-Pá: 9-15)

Škola, která ti pomůže se cítit jako doma, přestože se budeš nacházet na druhé straně světa. Představujeme ti Inforum Education, rodinnou jazykovou školu v Austrálii, která vyniká kvalitní výukou s velmi individuálním přístupem.

Spolužáci v Austrálii

Přátelská atmosféra, která tě chytne za srdce

Simon, zakladatel školy, je pravý Australan a to se v nejlepším slova smyslu přenáší i do toho jak škola funguje. Není mnoho škol, kde se student každé ráno potká s ředitelem školy, se kterým prohodí pár slov.

Přesto, že škola má téměř 300 studentů, tě bude znát pod tvým jménem. Na každém kroku ucítíš velmi přátelskou australskou náladu, která tě nutí zůstat co nejdéle. Nejlepším důkazem spokojenosti našich studentů je to, že se již několik studentů na toto místo znovu vrátilo.

škola v Austrálii

BBQ area je samozřejmou součástí výbavy australské školy.

Kromě výuky klasické angličtiny nebo přípravy na IELTS se nabízí tzv. Advanced Master Class, která rozvíjí vyšší úroveň jazyka a současně vás připravuje jak na zkoušku IELTS, nebo Cambridge FCE/CAE.

Mezi aktivity, které Inforum nabízí patří sportovní zápasy, výlety do přírody, návštěvy zábavních parků nebo například barbeque.

Studenti studují 20 hodin týdně a navíc mají přístup k bezplatným workshopům.

Staň se baristou

Pro ty z vás, kteří by třeba rádi pracovali v kavárně, ale nemají s tím zkušenosti, je k dispozici „barista“ kurz, kde můžeš získat dovednosti a poznatky o kávě a její přípravě. Stejně tak se můžeš zúčastnit školení číšníků, nebo kurzu zaměřeného na hledání práce, kde se naučíš, jak správně sestavit CV, nebo projít pracovním pohovorem.

Kurz baristy v Austrálii

Gold Coast, klenot východního pobřeží

Třešničkou na dortu je, že se škola nachází na úžasném Zlatém pobřeží. Gold Coast je známý svými dlouhými, zlatými plážemi, které jsou lemovány dechberoucími mrakodrapy. Tu skvělou atmosféru, kterou tohle město má, ani nejde popsat – to zkrátka musíš zažít!

Gold Coast v Australii

Výhodné podmínky studia

Škola aktuálně nabízí, pro naše klienty z Čech a ze Slovenska, výhodné ceny svých studijních programů. Akce platí do konce května. Týden studia by tě teď tedy vyšel na 248 AUD. Byla by rozhodně škoda toho nevyužít.

Pro víc informací nám napiš na info@australiaonline.cz.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Terka o životě na druhé straně Země – v Austrálii

Austrálie mě vždycky lákala a když se mě lidi ptali proč, nevěděla jsem. Věděla jsem jen to, že mě tam… Více

Katka o životě v Austrálii: Lidé tady u protinožců jsou šťastnější

Naše láska k cestování, s manželem Kubou, začala už na vysoké škole, kdy jsme spolu poprvé někam odletěli. Přihlásili jsme… Více

Uč se angličtinu poblíž australské pláže. Využij zápisné zdarma

Jen si to představ. Učíš se angličtinu v mezinárodním prostředí na těch nejkrásnějších místech, na druhém konci světa, v Austrálii…. Více

Lucka o Austrálii: Neúspěch je pouze příležitost začít znovu

Nebudu první ani poslední, pro koho byla Austrálie snem … Ten sen byl pochovat si koalu, což jinde, než v… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz