(Po-Pá: 9-15)

Věřili byste, že je to už zase čtrnáct dní od mého posledního článku? Já teda ne! Jsem zrovna po snídani, sedím u počítače a přemýšlím, jak rychle to uteklo. V dnešním článku vám chci trošku přiblížit mé stravování, londýnské ceny jídla a proč je Londýn rájem pro vegetariány.

jidlo jidlo2

Jídlo miluju a jím 4-5 x denně, nejvíc si užívám snídaně. Možná si pamatujete, že na tohle téma už jsem se rozvášnila v předchozím článku. 😀 Kvůli snídaním vstávám i o hodinu dříve, abych se o vydatnou a výživnou snídani neochudila. Pro mě je prostě snídaně základ a vždycky se na ni těším. U snídaně se koukám na vlogy nebo dělám administrativní věci. Ráno mám čas jen pro sebe, proto ho využívám naplno.

Vždy, když vstanu, tedy ještě před snídaní, si dám ranní rituál, který se jmenuje Pozdrav slunce. Vždycky mě to nabudí a nakopne pozitivní energií. Jestli po ránu nemáte energii, mrkněte na You Tube a zkuste to také – vřele doporučuji. Je to skvělé a člověk je jak vyměněný. Poté vypiju půl litru vody s citronem, nebo pouze čisté vody a pustím se do přípravy snídaně. Moje snídaně se obvykle skládá z ovoce, zeleniny, bílkovin a zdravých tuků, třeba ve formě oříšků. Podle dní, do kterých mám rozložené tréninky, přidávám různé množství sacharidů. Tenhle týden mám sice od tréninků pauzu, ale jinak se snažím trénovat opravdu tvrdě. Fitness jsem si tady v Londýně zamilovala, proto pořádné jídlo musí být, aby tělo mělo sílu a energii. Cestou do práce si proto dám ještě rychlou sváču.

Vegetariáni mají v Londýně rozhodně z čeho vybírat

Tady nakupuji své potraviny v supermarketu Asda, která má londýnské poměry celkem dobré ceny, navíc je tam velká nabídka vegetariánských jídel jedné značky, kterou jsem si zamilovala. Dělají náhražky šunky, steaků a, všeho, co jí normální “masožravec”. Já už dlouhou dobu nejím maso a popravdě kuře, vepřové, nebo hovězí mi vůbec nechybí. Je skvělé, že všude, kam tady vlezu, už je rozšířený sortiment právě pro vegetariány a vegany, takže si můžu koupit náhražky masa a mám z toho ještě skvělý pocit, že nepodporuji masný průmysl.

Začala jsem tady ale jíst kvalitní ryby. Měla jsem teď problémy s vlastním tělem, možná z přepracovanosti, nebo únavy, a cítím, že tyhle vitamíny z ryb mi pomohly. Navíc jsme nedávno i u nás v restauraci rozšiřovali jídelníček právě o chody s mořskými plody, tak jsem mohla ochutnat třeba kalamáry, krevety nebo lososa. Absolutně výborné.

Jidlo3 Jidlo4

S plným žaludkem jde všechno lépe

V práci jsou všichni skvělý a můj šéf je neskutečně přátelský. Obvykle mám připravené krabičky s jídlem, takže hlad u mě nemá šanci. Jídla mám rozdělené na malé porce a jím vždy v rozmezí 3 hodin. Snažím se objevovat a vymýšlet různé recepty. Jsem typ člověka, který radši utratí za kvalitní jídlo a zážitek, než za materiální věc. Takže za jídlo tady dám skoro celou moji výplatu 😀 Objevila jsem tady Vegetariánské a veganské restaurace, které hodlám přepadnout. 🙂 Prostě jednoduše řečeno, když je člověk dobře najezený, všechno se od toho odvíjí, jak vztahy, tak energie, nálada a zážitky. Všechno se točí kolem jídla. Tákže …jezme kvalitně, zdravě a užívejme života.

Mějte se všichni krásně a já se budu těšit, až vám zase něco málo napíšu o tom, jak to tady vedu.

S pozdravem číšnice v italské restauraci The pizza Bakers

Denča

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz