(Po-Pá: 9-15)

Čas plyne jako voda a od minulého článku, co jsem vám od srdce napsala o mém pobytu v Londýně, uběhla už celkem dlouhá doba. Pokud jste četli mé předchozí články, tak víte, že pracuji v italské restauraci The Pizza Bakers na Finsbury Park v Londýně. Tentokrát ale o práci psát nebudu – rozhodla jsem se s vámi podělit o novinky z oblasti mého života, jak trávím volný čas, koho jsem tady poznala, kam nejraději chodím a co ráda jím.

Denča v metru v Londýně

Začnu ránem, které je pro mě nejdůležitější částí dne. Nastartuje mě to na celý den, protože si vždy udělám výbornou a velikou snídani. Vymýšlení, co si dám dobrého, je pro mě vášeň a neskutečně mě to baví. Poté, co se nasnídám, koukám na YouTube.

Pak udělám všechny potřebné věci na počítači, ať už se jedná o úřadování, nebo vyřízení emailů. Tyhle věci dělám vždycky ráno, abych je měla z krku a nemusela na ně po zbytek dne myslet. Poté, co mám vše hotové, se pustím do tréninku.

Trénuji, nebo tady se aspoň snažím trénovat 4x v týdnu před prací, ale někdy jsem příliš unavená, tak můj režim, na který jsem byla zvyklá v Česku, trošku šidím 😀

Denča sportuje čtyřikrát týdně a velmi jí to baví

Po mém tréninku, vždy následuje protažení a pak moje zase oblíbená část dne = JÍDLO <3! Ráno si dělám ke snídani vždy sladké verze - třeba palačinky, lívance, nebo vločky s ovocem a proteinem - na oběd mám naopak nějakou slanou delikatesu. Jsou to vždy sacharidy a k tomu nějaká bílkovina. Na doplnění glykogenu do svalů je to opravdu potřeba.

Nabídka pro vegetariány je v Londýně opravdu velká

Jsem vegetarián, takže objevuji v místních obchodech různé náhražky masa a musím uznat, že výběr je opravdu velký, za což jsem moc ráda. Nejblíže od domu máme obchodní centrum Asda, kde nakupuji převážnou většinu svého jídla anebo chodím do zdravé výživy, kde kupuji protein a mléka – mandlové, sójové nebo rýžové. Když se mi tam líbí nějaké novinky, tak je ráda zkouším.

Po vydatném obídku mám klídeček, abych vytrávila. Pak se vždy snažím něco vymyslet.

Tady v Londýně jsem se hodně začala věnovat své seberealizaci. Hledám a zjišťuji, co vlastně chci od života a jaká bude má další etapa, až se vrátím do Česka a až skončím školu. Začala jsem tady hodně číst a také poslouchám audioknihy. Často se věnuji i meditaci.

Denči zdravá snídaně v Londýně

Ve sdíleném domě, kde bydlím, jsem se seznámila se dvěma osobami, které jsou mému srdci nejblíže a nejvíce mi rozumí. Jinak s námi bydlí i docela negativní lidé, co si jen stěžují a pořád se jen mračí. Mám z nich celkem hrůzu, tak se s nimi ani nebavím a hledím si svého.

Včera jsem byla na karnevalu, který jsem si moc užila. Pamatuji si, že ve škole jsme se o tom učili, a teď jsem měla možnost to vidět na vlastní oči. Naprosto krásné a jedinečné.

Denča na zahradní párty s kamarádama v Londýně

Následující den jsem si řekla, že potřebuji relax a cvičení jsem odložila. Jela jsem se podívat na Oxford Street do tamních obchodů a vůbec mi nevadilo, že jsem byla sama. Nemám parťáka, se kterým bych procestovala a poznala Londýn, tak to dělám sama. Někdy je to celkem nuda, ale jindy jsem ráda, že můžu být sama. V plánu mám další místa, které chci navštívit. Lákají mě vegetariánské restaurace a Brighton. To je můj plán na další volné dny.

Těším se až vám napíšu další článek z mého života tady v Londýně.

Užívejte, mějte se rádi a buďte spokojení..
S pozdravem Denča

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz