(Po-Pá: 9-15)

kurz digitalni grafiky

Chceš zahájit kariéru junior grafika? Láká tě tvorba log, letáků, obalů produktu, vizitek a dalších propagačních materiálů?

Připoj se od 26.07. do 06.08. k naší Letní škole v Praze a nauč se pracovat s programem Adobe Illustrator na 10 denním certifikovaném kurzu počítačové grafiky. Letní škola jedním z našich projektů a hlavně populární formát výuky pro všechny studenty, kteří od školy čekají víc, než jen souhrn informací nutných k udělání zkoušky.

Účastí na kurzu získáš možnost setkat se s lidmi z nejrůznějších koutů světa, strávit s nimi příjemných 14 dní v našem hlavním městě a potrénovat angličtinu. Kurzem to teda rozhodně skončit nemusí. Na každý den jsou pro všechny účastníky kurzů připraveny nejrůznější aktivity jako BBQ, filmový večer, nebo třeba rafty.

skupina přátel na šlapadlech v Praze

Co od kurzu očekávat?

Jedná se o 125h intenzivní výuky, kde se seznámíš s prostředím editoru Adobe Illustrator. Naučíš se pracovat se svými nápady a přetvářet je do digitální podoby. Na kurzu se pracuje s vektorovou grafikou, tzn. že budeš schopný/a vytvořit vlastní logo, leták, vizitku, ikony pro web, obal produktu, nebo třeba celou vizuální identitu firmy. Po absolvování kurzu budeš mít první super kousky do tvého portfolia a získáš tak ten nejlepší základ pro zahájení kariéry junior grafického designera.

Výuka je vedena v angličtině, ale nemusíš se toho bát. Stačí když budeš průměrně zdatným angličtinářem. Učit tě bude opravdový profík z oboru – Matt Mitacek. Jeho portfolio si můžeš prohlédnout zde. Pokud nemáš vlastní notebook, nevadí. Všechno, co budeš potřebovat, ti propůjčíme.

Grafika minulých účastníků kurzu:

Kurz nabízíme za zvýhodněnou cenu 550€

Tak využij tuhle nabídku a nastartuj svou kariéru grafického designera. Dej o sobě vědět našim koordinátorům na info@europeansummerschool.com. Těšíme se na tebe v Praze!

kurz digitální grafiky

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda na léto: Pravá ruka Activity Leaderů na Letní škole v Praze

Chceš zažít dva týdny v Praze, jezdit na výlety, chodit na párty, přitom poznat kámoše z celého světa, procvičit angličtinu… Více

Staň se součástí naší letní školy v Praze

14 dní v Praze, super parta přátel z různých koutů světa a kurz, kde se naučíš to, co tě baví… Více

Lecturers for Summer School wanted!

Dear Madam or Sir, our agency is for the third year organizing a Summer School in Prague focused on Business,… Více

Třetí umístění studenta v soutěži Best In English 2015/2016

Student Andreas Lootus z Estonska obsadil v soutěži Best In English 2. místo v Evropě a 3. místo v celosvětovém… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz