(Po-Pá: 9-15)

Kanada má překrásnou přírodu. Jedete si do Kanady vydělat peníze, ale budete mít také čas procestovat národní parky. Připravte si vybavení na hory s sebou, protože jeden park vám stačit nebude.

Nejkrásnější národní parky Kanady

1. Banff National Park

Banff National Park

Nejstarší kanadský národní park, který se nachází v oblasti Rocky Mountains. V parku můžete potkat medvědy, ale na co se určitě pojedete podívat jsou překrásná jezera a ledovce. Vyjděte si určitě k jezerům Louise, Minewanka nebo Agnes. Scenérie vám vezmou dech.

Místo je vhodné také na rybaření. Park patří mezi nejnavštěvovanější parky v Kanadě, to mu ale na kráse neubírá. Nachází se asi 150 km od Calgary a hraničí s dalšími národními parky.

2. Yoho National Park

Yoho National Park

Naleziště fosílií, překrásné vodopády a jezera. Skrz park Yoho vede železnice, a tak narazíte na trecích na nádherné tunely v horách. Emerald Lake patří mezi nejkrásnější místa, která nesmíte na tracku vynechat. Jezero má krásnou světle modrou barvu, která přitahuje hodně turistů. Dále vás nejvíce zaujmou stezky na Lake O’Hara a pro horolezce hora Goodsir.

3. La Mauricie National Park

La Mauricie National Park

Tento park je vhodný na celoroční turistiku. Nabízí mnoho kempů vždy v dobré vzdálenosti od sebe. Stezky vedou lesy a narazíte na spoustu jezer. Park se nachází nedaleko od Quebecu.

4. Jasper National Park

Jasper National Park

Další park poblíž Calgary. Park má propracovaný systém turistických tras a rozhodně navštivte tyto přírodní krásy – Pyramid Lake, Maligne Lake a jeho Spirit Island. V parku se nachází i lyžařská střediska, kde se dá celoročně lyžovat.

5. Gwaii Haanas National Park Reserve and Haida Heritage

Kanadské národní parky

Jako poslední vám doporučíme velmi speciální místo, kam se nedostanete jinak než lodí nebo letadlem. Najdete zde ruiny starého města Haida. Místo je to magické a mnoho lidí zde nepotkáte.

Severní Amerika a Kanada obzvláště je místem, které vás uchvátí svou přírodou i historií. Vyjeďte na programy do Kanady s námi. Na pobyt jen tak nezapomenete.

[regbutton text=“Registrovat“]

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz