(Po-Pá: 9-15)

Poslední roky byly pro naši firmu těžké a museli jsme omezovat i naše aktivity v oblasti IT. Nyní bychom rádi zase naplno rozjeli inovace na našich webových stránkách, opravili a obnovili železo, vyzkoušeli nejnovější funkce v MS Dynamics 365, ale chybíš nám Ty.

Někdo, kdo má velmi široký záběr v oblasti IT, baví Tě to, už jsi zkusil(a) v něčem kódovat a máš chuť růst společně s námi. Nevyžadujeme žádné zkušenosti.

Pracovat můžeš odkudkoliv, ačkoliv budeme rádi když za námi občas dojedeš do Prahy nebo Brna – přeci jenom práce jen online není úplně ono.

Úvazek je flexibilní. Budeme rádi za tvých 20 hodin měsíčně, 40 nebo 80. Odměnu nabízíme dle současných znalostí a zkušeností mezi 150 – 300 Kč/h, to domluvíme na pohovoru.

Už víš, že by se ti pozice líbila? Napiš na michal.blazek@czech-us.cz. Jinak čti dále.

Co o pozici a Czech-us píšou bývalí a současní kolegové z IT?

Zde je několik vzkazů od bývalých i současných kolegů za posledních 9 let.

Komentáře byly minimálně zkorigovány, aby byly publikovatelné – hlavně ten od Jardy.

Michal Tarabík – náš CRM guru

Raz som na valentína zobral do práce gitaru a hral som kolegyniam Eda Sheerana a hádaj čo! Bol som single ďalšie dva roky.

Okrem toho som UI/UX dizajnér, CRM špecialista, online marketing guru, Photo&Video gay <!– Ak sa tam miesto guy objavilo gay môžu za to určite moji „super“ kolegovia. Tipujem Tomáš s Michalom –> A inak minulý rok to s tou gitarou vyšlo. Dôkaz, že je u nás všetko možné – taký job proste chceš!

Tom – IT CPU v Czech-us

Definoval bych se jako článek, skrz který proudí v Czech-us všechno, co má něco společného s IT. Jsem tu v podstatě takové IT CPU. Řeším vše – od dotazů typu: „Proč mi nejde zapnout ten monitor?“ přes „Mám pomalý notebook, udělej s tím něco. Nahoď na web tento článek.“, až po požadavky typu: „Zařiď, ať máme citlivá data ve firmě zabezpečena v souladu s GDPR“ nebo „Překopej od základu hlavní web“. Předchozí souvětí je trošku nadsazené a realita je taková, že na vše nestačím sám. V tom mě skvěle doplňují ostatní z Czech-us IT týmu, kteří jsou v různých oblastech více specializovaní. Já bych řekl „experti“, kteří si vědí rady pokaždé, když já ne.

Vychováván v duchu zemědělce jsem se od mala hrabal v elektronice a počítačích. Jak by řekli v Západozemí – „The seed is strong“ a proto momentálně pokračuji ve svých studiích na České zemědělské univerzitě v Praze. Dětská duše se však nezapře, a proto jsem se rozhodl svůj dřívější koníček rozvíjet.

Práce v Czech-us mě neskutečně baví. Je to pro mě jako druhá škola (čti školka – protože si tady můžeš hrát a nikdo tě za to neprudí). Rád se věnuji spíše hardware, proto mám pod palcem všechny počítače, notebooky, telefony, síťařinu, atd… Webům a ostatním věcem se věnuji také, ale pokud je to nad moje síly, přenechávám kolegům.

Jaroslav Huss

Díky práci v Czech-us jsem získal potřebnou praxi a znalosti, abych mohl challengovat firmy jako je Seznam.cz, KPMG nebo eBay na pozici marketingu a administrace webů. Mohl jsem si vyzkoušet vedení různých zajímavých projektů, jako je třeba Masturbátor roku. Vedle toho jsem se stal nejlepším tanečníkem u tyče v radiusu 10 metrů.

V současné době pracuji jako javascriptový vývojář a marketingový konzultant pro farmaceutickou společnost Richter Gedeon, která se hlavně zaměřuje na gynekologii, takže o frndách vím už bohužel více, než bych si přál :/. Novému kolegovi doporučuji, aby v Czech-us vydržel co nejdéle, stálo to za to.

<Jarda The Ko*ot />

Jana Krylová

V Czech-us jsem tvořila od základu webovky ve WordPressu – HTML, CSS, lehké PHPko. Mohla jsem si i vyzkoušet Java Script a online marketing. Byla to skvělá zkušenost v suprovém týmu lidí, který mi dal volnou ruku v mé práci a věřil mi. Díky této práci jsem si hodně rozšířila své znalosti. Nyní pracuji jako Application Developer v LMC.

Ladislav Výsmek

Práce v Czech-us rozšířila moje zkušenosti s WordPressem, Excelem, online marketingem i běžným IT supportem. Nasbíraná praxe mi otevřela cestu do dalších firem v oblasti marketingu i v oblasti informačních technologií. V neposlední řadě jsem poznal super kolegy, se kterými byla radost spolupracovat, a kteří mě svými výsledky motivovali k dalšímu posunu.

V současnosti pracuji jako seniorní datový analytik v mezinárodní korporaci, kde kromě analytické práce řídím tým externích analytiků.

Ať se daří a rád bych zašel na pivko i s Jaroušem.

Michal

Já se snažím celé IT – od CRM, přes weby až po železo koordinovat a posouvat dál, aby technika, CRM a weby byli tři nejvýkonnější zaměstnanci celé firmy. Sice občas je nějakej průser, ale obecně bych řekl, že se nám to daří.

Tak se k nám přidej a buď u toho!

Napiš na michal.blazek@czech-us.cz, stačí stručně napsat, proč bys u nás chtěl(a) pracovat, případně profil na LinkedIn nebo nějaké projekty (klidně školní).

 

Kolegové z Czech-us IT v koláži

Tagy článku: #it

Kategorie: Kariéra

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Hledáme administrativní podporu pro naše programy

Czech-us roste a ty můžeš s námi. Věříme, že s tvou pomocí tak dokážeme splnit ještě o něco víc cestovatelských… Více

Brigáda na léto: Pravá ruka Activity Leaderů na Letní škole v Praze

Chceš zažít dva týdny v Praze, jezdit na výlety, chodit na párty, přitom poznat kámoše z celého světa, procvičit angličtinu… Více

Hledáme posilu do Work and Travel USA týmu!

Tato pozice byla obsazena. Aktuální pozice najdete na stránce Kariéra STUDUJTE – BAVTE SE – PRACUJTE – CESTUJTE – ŽIJTE… Více

Hledá se Koordinátor programu Austrálie

STUDUJTE – BAVTE SE – PRACUJTE – CESTUJTE – ŽIJTE Tato pozice byla obsazena. Aktuální pozice najdete na stránce Kariéra… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz