(Po-Pá: 9-15)

Co takhle vydat se do Kanady, země neomezených možností? Vypravily se tam i naše báječné koordinátorky Adri a Majda. Zajímá Tě, jaká byla jejich služební cesta a jaké novinky připravují?

adri_majda_jezero

Adri v Kanadě

Jak už napovídá sám název tohoto článku, v dubnu jsme se s kolegyní Majdou vydaly na cestu do naší zbožňované Kanady.

Celkem 3 týdny jsme strávily navazováním nových spoluprací, natáčením peckovních videí, navštěvováním partnerských škol, vybíráním těch NEJ zaměstnavatelů pro Tebe a v neposlední řadě navštěvováním našich tamních skvělých klientů. To byla jednoznačně ta nejlepší část.

Nabitý program ve Vancouveru

Naše cesta začala ve Vancouveru, kam jsme MÁLEM ani nedorazily, protože nám MÁLEM uletělo letadlo. Měly jsme totiž POUZE 5 hodin na přestup v Amsterdamu. Takže ano, i koordinátoři mají občas své „šťastné dny“ :D.

Každopádně ve Vancouveru jsme denně nachodily 16 km a spaly jen pár hodin – na nějaké poflakování na Sunset Beach nám zkrátka ani nezbyl čas ;). Zato se ale můžeš těšit na spoustu novinek, které pro Tebe připravujeme. Jednou z nich bude například online katalog zaměstnavatelů, kde si budeš moci vybrat budoucího zaměstnavatele buď podle lokality, nebo podle nabízené pracovní pozice.

Skalnaté hory a jejich krása

Po několika dnech ve Vancouveru jsme se přesunuly do Rockies. Cesta to byla sice dlouhá, ale zato jedna z nejkrásnějších na světě. Člověk se může kochat 8 hodin v kuse. – Jak říká s oblibou moje parťačka Majda: „To je pořád jen hora, jezero, vodopád, hora, jezero, vodopád, medvěd.”

u_jezera

Abych byla upřímná, tak mi i slza ukápla, když jsem se po dvou letech vracela zpět do Banffu. Tam jsem totiž prožila nejlepší rok a půl života! – O tom ale zase až někdy příště ☺…

S Czech-us se v Kanadě neztratíš

Kanada je stále více populární a každoročně tam putují tisíce mladých cestovatelů, studentů a dobrodruhů. A není se čemu divit. Tato úžasná země má co nabídnout. Zorientovat se ale ve všech imigračních procesech není zrovna jednoduché.

Díky tomu, že jsme v Kanadě navázali spolupráci s imigračními právníky, se můžeš spolehnout na to, že Ti zajistíme vše od jazykových kurzů až po imigraci ☺.

Takže pokud Tě zajímá cokoliv, co se týče Kanady, napiš nám a my se s Tebou rády sejdeme, podělíme se o vlastní zkušenost a společně najdeme tu nejlepší cestu, jak v této „zaslíbené zemi“ pracovat, studovat nebo jen tak cestovat.

Nejdůležitější je, že Kanadu zbožňujeme a víme, jak Tě tam dostat

Majdin dopis z Kanady

Milí přátelé a milovníci Kanady,

je naší oblíbenou povinností se do země javorového listu čas od času vydat ☺ – nejenom vás, co už tam jste, pozdravit (a že je to čím dál větší počet!), ale je s tím spojeno i spousty další práce, jak již kolegyňka Adri výše zmínila.

V nohách každý den tisíc mil, stálý úsměv na tváři a k tomu business outfity na schůzky. Každý pak na Instagramu vidí jen nádherné fotky u jezera a Instafriendly vyfocenou večeři – pro nás klasicky všechno za běhu :))…

Náš skvělý Kanada tým, který čítá celé dva členy, má velkou výhodu ve svém složení. Já, spíše městský typ, který má hodně daleko k pohorkám a ešusům, jsem prováděla Adri a šéfovala naši cestu po Vancouveru, jelikož jsem tu žila téměř 3 roky.

Naopak – naše skvělá Aďa je holka do nepohody, která mě musela naučit desateru, jak přežít v horách a odehnat medvěda! A věř, nebo nevěř, že i ty jsme mezi schůzkami potkaly!

Rozšíření obzorů

Z naší služebky – která byla z našeho pohledu velmi úspěšná! – jsme získaly nejen nové možnosti pro vás, a to, jak vám v Kanadě rozšířit obzory, ale i spousty dalších nezapomenutelných zážitků.

Zapomenutý batoh v nákupáku (jet lag), neustálé večerní předčítání, co teda přesně dělat, když potkáš toho medvěda nebo pumu, a proč sakra v dubnu v horách sněží?!!! (měly jsme s sebou totiž jen jarní bundičky) :D…

Podařilo se nám natočit i skvělá videa – sleduj zde:

Každopádně si s Tebou o všem rády popovídáme, Kanadu totiž známe. Ale nejdůležitější je, že Kanadu zbožňujeme a víme, jak Tě tam dostat ☺.

Napiš nám na canada@czech-us.cz.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Koordinátor/ka programu Studium v zahraničí (flexibilní, smysluplná práce z domova)

Abychom v CZECH-US mohli plnit ještě více cestovatelských snů, potřebujeme k tomu lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my. Které baví,… Více

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Tipy na jarní výlety po Holandsku

Jaro je v rozpuku a to znamená, že i v deštivém Holandsku se roztrhala mlha a šedivá zima se proměnila… Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz