(Po-Pá: 9-15)

Poslední americká párty aneb Co bude po volbách?

Datum 8. 11. 2016 mají všichni Američané zapsáno červeným písmem v diáři – připadá na něj totiž volba nového prezidenta. Vy byste si ho ale měli zakroužkovat taky! Chystáme pro vás pravou americkou párty, na které se budete bavit bez ohledu na to, kdo z voleb vyjde jako vítěz!

Ať už jste v Americe byli, nebo se tam teprve chcete podívat, přijďte se s námi alespoň na jeden večer přenést do Washington D.C., New Yorku či Las Vegas. A pokud jste se teprve nedávno vrátili z Work and Travel USA, můžete se znovu potkat se svými kolegy a zavzpomínat na super léto.

Během večera se můžete těšit také na cestovatelské vyprávění o zážitcích nejen z Ameriky

Americké volby a Beer Pong

Fandíte Lady Hillary, nebo si vás svou upřímností získal Mr. Donald? Ať už stojíte na jakékoliv straně, společně budeme průběh voleb sledovat v televizi. A kdo vydrží až do rána, může pak slavit výsledek – nebo zapíjet žal J

Nebyla by to ta pravá American Party, kdyby chyběl Beer Pong a Flip Cup – takže samozřejmě budete mít možnost změřit své síly v těchto zákeřných alko hrách.

Vyprávění zážitků z cest

Během večera se můžete těšit také na cestovatelské vyprávění o zážitcích nejen z Ameriky, ale také ze studia nebo práce v UK, Kanadě a dalších zemích. Navíc bude na místě celý náš tým a mnoho bývalých účastníků našich programů, takže se nás budete moci zeptat na cokoliv, co vás zajímá o životě, práci nebo studiu v zahraničí.

K tomu si budete moci pochutnat na amerických dobrotách a dát si drink. Dorazí i tým amerických fotbalistů a později večer také DJ, takže se rozhodně máte na co těšit!

Za masku drink zdarma

A protože párty bude jen týden po Halloweenu, každý, kdo dorazí v masce, dostane drink zdarma!

Na párty jsou zváni všichni bývalí účastníci našich programů, ale i jejich kamarádi, spolužáci a známí, kteří se chtějí dozvědět o více o našich programech a v budoucnu se s námi vydat třeba právě do Ameriky.

Těšíme se na vás 8. listopadu v Radlické kulturní sportovně. Začínáme v 17 hodin a končíme se svítáním. Vstup na party je zdarma, ale je nutné se registrovat pomocí formuláře níže, abychom věděli, kolik vás dorazí.

Registrace

Kategorie: Work and Travel

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Pohovor se zaměstnavatelem z USA a proč se není vůbec čeho bát

Je to tady. Pohovor v angličtině se blíží. Už se ti o tom dokonce i zdá a přemýšlíš, že těsně… Více

Plavčíkem v USA téměř zadarmo? To je možné u Signature Pool Management

Léto, Amerika a zážitky, na které budeš s úsměvem vzpomínat celý život. Tak by se dal popsat program Work and… Více

10 důvodů, proč pracovat jako plavčík v Americe

Jako plavčík můžeš v USA pracovat v rámci programu Work and Travel USA. Pro udělení tohoto druhu víz musíš být… Více

Americký sen, který se málem neuskutečnil

Byl podzim roku 2019 a já přemýšlela, kam se vydat. Měla jsem za sebou pracovní zkušenosti z Anglie a Holandska,… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz