(Po-Pá: 9-15)

Pokud vás už nebaví nejistota, kterou od začátku roku prožíváte s programem Working Holiday, máme řešení. Program Work and Study je otevřen po celý rok a není omezen věkem, ani kapacitou. Vyřešte si víza bez stresu a v dobu, která vyhovuje vám!

Ilaccollege nabízí akreditovaný program Service Excellence v Torontu i ve Vancouveru. Celková doba pobytu je 48 týdnů. Ve škole strávíte přesnou polovinu, setkáte se s odborníky v oboru hospitality, navštívíte firmy jako Porsche, American Express, Four Season a máte možnost pracovat na částečný úvazek. Druhou polovinu času je pracovní povolení na plný úvazek a získání práce je navíc školou garantováno. Vaše angličtina se zlepší pod dohledem profesionálů, navážete kontakty, které vám mohou změnit život. Pro závazné registrace do 18.4.2015 nabízíme stipendium ve výši 1000,- CAD.

PoložkaCena
Registrační poplatek

150,- CAD

Školné

12 000,- CAD

ILAC Stipendium pro ČR

7 000,- CAD

Czech – us stipendium

1 000,- CAD

Celkem4 150,- CAD

Martin nečekal a od začátku března je ve Vancouveru. Jako nadšený biker získal do 2 týdnů práci v místním specializovaném obchodu. Díky za zprávu, naše práce nám také dělá velkou radost 🙂 :

„ Ahoj Klaro!

Jak se vede? Je to tak, minuly tyden jsem dostal praci v bikeshopu (http://reckless.ca/) a tento tyden zacinam. Majitel Paul rikal, ze tam mel 2 roky zpatky Cenka, ktery byl taky z Ceskoslovenska a ze delal dobrou praci, tak ja budu taky.:) Zkusenosti z Norska nejspis taky pomohly. Budu po skole a o vikendech pronajimat kola a pomahat, s cim bude zrovna potreba. Vzhledem k tomu, ze tu vetsina lidi zacina s mytim nadobi apod. mam velkou radost.

photodone

Co se tyce skoly, jsem prijemne prekvapen. Fajn ucitele a neskutecne super tridni kolektiv. Cekal jsem to trochu narocnejsi, ale zase ma clovek cas na praci a dalsi veci, takze si rozhodne nestezuju.;) Bydleni porad hledam, zrovna vcera jsem se byl divat na dalsi byt. Zatim jsem docasne u dvou kamaradek z Ceska, ale neco se snad brzo najde.

Celkove je to tu proste bozi! Mesto, lidi, priroda, kolo.. holky:) Plnim si sen! Dekuji za vsechno. :)”

Pro více informací kontaktujte k.paleckova@czech-us.cz

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v komunitě outdoorových nadšenců: pozice v kanadské Panoramě

Věříme, že si právě užíváš slunečné léto, ale možná taky současně přemýšlíš, kde vlastně budeš pracovat v nadcházející zimní sezóně…. Více

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz