(Po-Pá: 9-15)

Rádi podnikáte nové věci a chtěli byste si zpestřit léto v Londýně nějakým zajímavým programem? Vybrali jsme pro vás 5 nejzajímavějších, a navíc cenově dostupných akcí.

Letošní léto v Londýně bude již tradičně nabité kulturními a sportovními akcemi všeho druhu, a tak si tu každý jistě přijde na své. V následujícím přehledu vám přinášíme malou inspiraci.

Top 5 cenově dostupných akcí v Londýně během léta

1.tip

Jako první možnost zábavy jsme pro vás na červenec zvolili netradiční atrakci, která však určitě bude stát za to, a tou je 100 metrová vodní skluzavka, jež je součástí Alexandra Palace Summer Festival.

Kromě ní si tam užijete nejen spoustu hudby a jídla, ale i bruslení na ledě! – viz http://www.alexandrapalace.com/

skluzavka

2.tip

Pro filmové fanoušky je zde na výběr kino pod hvězdami – The Luna Cinema. Vždyť kdo by nechtěl vidět nejnovější trháky – Blockbustery, anebo starší klasiky pod širým nebem v parcích, či na střechách? A pro příznivce horror filmu se promítá dokonce i na hřbitově!

Lístky je nutné zakoupit předem. – viz www.thelunacinema.com

luna_cinema

3.tip

Zejména našim klientům, kteří budou bydlet v oblasti East London /Walthamstow/ Stratford doporučujeme, aby si nenechali ujít Walthamstow Garden Party, která se koná 14. – 15. července. Tento festival přináší víkend plný hudby, jídla a zábavy.

Detaily najdete na www.walthamstowgardenparty.com/.

4.tip

Určitě je třeba zmínit jednu z nejvyhledávanějších atrakcí během léta v Londýně, a tou je největší městská písečná pláž s barem a zábavním parkem, která se nachází v srdci olympijského parku Queen Elizabeth, ve čtvrti Stratford.

Na pláži je k dispozici nejen dobré jídlo a studene pití, ale také zábava v podobě DJ, živé hudby a kolotočů. Navíc se budete moci zchladit i v malém bazénku.

Vstupné na pláž je spíše symbolické – pouhé 2 libry. Bližší informace se dozvíte na webové stránce http://www.beacheast.co.uk/.

beach_park

5.tip

Na konci léta, 26. – 27. srpna, se v průběhu tzv. Bank Holiday weekend koná celosvětově proslulý Notting Hill Carnival, který je druhým největším a nejnavštěvovanějším karnevalem na světě.

Karneval je plný barev, exotického jídla a karibské hudby a díky tomu i nezapomenutelným zážitkem pro všechny generace.

Více na http://www.nothinghillcarnival.co.uk.

Tak co, vybrali jste si ☺?

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz