(Po-Pá: 9-15)

jezero v Kanadě

Letošní ročník pohovorů s kanadskými zaměstnavateli se blíží a my ti představujeme celkem 6 důvodů proč se rozhodně zúčastnit.

1. JISTOTA PRÁCE PŘED ODLETEM DO KANADY

Ihned po pohovoru budeš vědět, zda práci u zaměstnavatele získáš a na jakou pozici budeš přijat/a. V případě neúspěšného pohovoru ti rádi po domluvě zařídíme pohovor u jiného zaměstnavatele. Už na pohovoru se domluvíš na předběžném příletu do Kanady, ale přesný start date stanovíme podle toho, kdy získáš vízum. Vše je na domluvě 🙂

2. POHOVOR Z POHODLÍ DOMOVA

Nemusíš nikam cestovat, stačí se pouze připojit na internet a za půl hodiny máš pracovní nabídku v kapse. Od nás dostaneš instrukce, jak se na pohovor připravit, jaké otázky můžeš očekávat a také ti poskytneme vzor životopisu podle požadavků kanadského zaměstnavatele.

3. NENÍ CO ZTRATIT

Aby si se mohl/a Job Fair zúčastnit, stačí zaplatit zálohu 500 Kč, abychom s tebou mohli počítat a rezervovali ti místo. Až v případě úspěšného pohovoru můžeš vstoupit do programu Working Holiday Kanada. V opačném případě, tedy pokud bys práci nezískal/a, ti bude záloha vrácena nebo se můžeme domluvit individuálně na pohovoru u jiného zaměstnavatele.

4. UŠETŘÍŠ PENÍZE I ČAS

Tím, že do Kanady poletíš už s pracovní nabídkou, si ušetříš spoustu času, peněz i starostí. Proč? Od první chvíle si totiž začínáš vydělávat peníze a náklady se ti tím pádem rychle vrátí. Nebudeš muset běhat s životopisy po kavárnách apod. Zkrátka přiletíš, dopravíš se na místo a pracuješ, vyděláváš 🙂 Většina zaměstnavatelů také nabízí ubytování, tím pádem ušetříš peníze za předražené AirBnB, hostely nebo priváty.

5. POHOVOR S RODILÝM MLUVČÍM

I kdyby ti to náhodou na Job Fair nevyšlo, určitě je to minimálně super zkušenost zkusit si pracovní pohovor s rodilým mluvčím. Do budoucna se ti to bude určitě hodit.

6. MOŽNOST PRÁCE V HORSKÉM MĚSTEČKU I VELKOMĚSTĚ

Job Fairu se zúčastní zaměstnavatelé z horských rezortů Banff, Jasper a Panorama. Můžeš tedy pracovat na jednom z nejkrásnějších míst Kanady, obklopen/a dechberoucí přírodou. Máme ale variantu i pro ty, co preferují ruch velkoměsta a letos se nově Job Fairu účastní i zaměstnavatel z Vancouveru.

Místa na Job Fair jsou omezená, proto neváhej a registruj se ZDE.

Kategorie: Práce v Kanadě

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Do Kanady s agenturou vs. na vlastní pěst

Opravdu si myslíš, že vyrazit do Kanady s agenturou je zbytečně drahá záležitost? 🤔 Co když ti řeknu, že naopak… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz