(Po-Pá: 9-15)

Chceš si přes prázdniny vydělat peníze, získat nové zkušenosti, poznat nové lidi a být celé léto u moře? Tak vítej v klubu a připoj se k nám na letní brigádu v Řecku!

Jsme dvě studentky z Brna, které se rozhodly (prakticky z minuty na minutu), že nechtějí přes prázdniny zůstat doma, rády by vystoupily ze své komfortní zóny a zažily nezapomenutelné zážitky.

Na konci června se uskutečnil pohovor s manažerkou a během týdne jsme už přistávaly na řeckém ostrově Kos.

Pracujeme v pětihvězdičkovém hotelu – jako barmanka a servírka. Ubytování máme zajištěné od hotelu zdarma a nachází se dvacet minut autobusem v nedalekém městě Kardamena. Autobusové spojení mezi hotelem a ubytováním je zajištěno hotelem taky zdarma a přizpůsobeno pracovní době. Denně máme také tři jídla v hotelové kantýně.

Všichni jsou tu na nás moc milí, usměvaví a otevření. Nebojíme se v práci kdykoliv na cokoliv zeptat, protože tu všichni chápou, že je to pro nás ze začátku spoustu nových informací a vjemů. Všichni jsme součástí týmu, pomáháme si a snažíme se dojít ke společnému cíli. Je tu převaha mladých lidí a skoro všichni mluví dobře anglicky, takže s dorozuměním nemáme problém.

Pracujeme šest dní v týdnu a jeden den je volno. Pracovní doba je různá, záleží na pozici a na tom, jak jsou zrovna naplánované směny. Vždy je to ale 8,5 hodiny s pauzou na oběd nebo večeři. V práci nosíme uniformy, které jsme první den dostali, střídáme je a necháváme je prát v hotelové prádelně.

Jestli chcete strávit léto u moře, přiučit se novým věcem a procvičit si angličtinu, neváhejte a pojďte do toho taky. Napiš koordinátorce Katce na resortjobs@czech-us.cz. Těšíme se na vás!

Zuzana Stuchlíková a Karolína Hlaváčková

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz