(Po-Pá: 9-15)

Whistler

Už se nechceš vracet do školy, která tě nebaví a ztrácet čas studiem oboru, který ti vůbec nic neříká? Chceš spíš něco zažít, vzdělávat se v tom, co tě baví, vidět kus světa a získat hodnotnou praxi, ke které by ses jinak dostal(a) jen těžko?

Představujeme ti Whistler Adventure School, která ti tohle všechno dokáže splnit.

Lokalita

Whistler je překrásné zimní středisko v Britské Kolumbii, které se nachází jen 2 hodiny od Vancouveru. Je skutečným rájem pro milovníky hor, přírody a outdoorových sportů.

Pokud nechceš prosedět dlouhé hodiny v učebnách, ale pohybovat se i v přírodě a zažít trochu adrenalinu, je WAS určena právě pro tebe.

Co třeba můžeš na WAS studovat?

Adventure Tourism Summer

Délka programu: 12 měsíců
Díky programu se naučíš, jak se bezpečně pohybovat v horách a jak být leaderem pro tvoji skupinu. Vzdělávat se budeš v orientaci v horském terénu a naučíš se poskytnout první pomoc v divočině. Nemine tě ani sjíždění hor na horském kole, backpacking a průvodcování. Budeš plně vybaven/a pro získání práce v ourdoorovém průmyslu. Výhodou kurzu je, že studuješ pouze 5 měsíců, zbylých 7 tě čeká práce a dobrodružství na full time.

Studium ve Whistleru

Adventure Tourism Winter

Délka programu: 12 měsíců
Díky programu budeš vědět, jak se bezpečně pohybovat v horách i v zimě. Naučíš se vedení v různých situacích a také přežití v přírodě. Můžeš se těšit i na předměty jako ski/snowboard nebo backpacking. Získané znalosti ti umožní začít pracovat v outdoorovém prostředí. I tady platí, že studuješ 5 měsíců a zbylých 7 pracuješ a užíváš si.

Muž ve sněhu na kurzu pro bezpečené přežití v horách

Mountain Sport Technician

Délka programu: 12 měsíců
Kurz klade důraz na technické dovednosti v outdoorovém světě. Zaměřuje se především na bezpečnost na sněhu, technické budování stezek a tras pro horská kola a také opravy sportovního vybavení. Zároveň však tento kurz nezapomíná na principy marketingu a prodeje.

Studenti se učí jak opravovat lyže

Bike Guide Training

Délka programu: 6 měsíců
Ideální program pro tebe, pokud chceš posunout své dovednosti na horském kole na vyšší level. Zdokonalíš se v průvodcování, ve vedení lidí, zejména v náročnějších terénech a budeš umět opravovat kola přímo na trati.

jízda na horských kolech v horách v Kanadě

Marketing Media Manager

Délka programu: 12 měsíců
Studenti na tomto ročním kurzu rozvíjejí dovednosti v oblasti fotografování a videotvorby. Učí se plánování a realizace marketingových strategií a seznamují se s aktuálním světem digitálního marketingu a sociálních médii.

Kurz focení v Kanadě

Při studiu potkáš lidi, kteří mají stejnou vášeň jako ty. Navíc se budeš pohybovat v prostředí krásné kanadské přírody.

Na přijetí většinou stačí pouze česká maturita, úroveň angličtiny B2 a věk min. 18 let.

Praxe

Marketing: Znalosti získané v programu Marketing Media Manager můžeš uplatnit ve společnostech jako je: Whistler Arts Council, Whistler Film Festival, ShawTV, Whistler Sports Academy nebo Starbucks. Budeš součástí lokálních festivalů, díky čemuž vypiluješ tvé organizační, kordinátorské a logistické dovednosti na vysokou úroveň. Pozadu nezůstanou ani sociální sítě a komunikace s fanoušky.

Outdoorové programy: Nabyté znalosti z outdoorových programů můžeš otestovat v některé ze společností outdoorvé turistiky. Své nově nabyté skills si vyzkoušíš na lokálních eventech a využiješ při práci v outdoorovém zážitkovém průmyslu. Pracovat můžeš pro nejpopulárnější outdoorové firmy ve Whistleru: Coastal Culture, Gateway Bikes, Comor, Fanatyko, Foon Skis a další.

Jedná se o placenou stáž a počáteční mzda ve Whistleru se pohybuje kolem $22 za hodinu.

 

Cítíš, že by tahle škola mohla být pro tebe?

Spoj se s námi na canada@czech-us.cz. Společně se podívame, který kurz bude ideální pro tebe.

Cena a možnosti financování

ProgramCena
Adventure Tourism Summer$9,500
Adventure Tourism Winter$9,500
Mountain Sport Technician$13,500
Bike Guide Training$7,500
Marketing Media Manager$14,000

 

Bezúročná Czech-us půjčka
Je nám jasné, že většinu z vás od cesty za oceán dělí finance, proto jsme se rozhodli založit nadační fond a zjednodušit ti tak rozhodování.

Je to jednoduché – zaplatíš si část požadované sumy a my doplatíme zbytek. Bez úroku. Splatíš nám to ve chvíli, kdy začneš v Kanadě pracovat a vydělávat. My totiž víme, že to jde. Napiš nám na canada@czech-us.cz a společně probereme tvoje možnosti.

Co o studiu ve Whistleru říkají naši klienti?

Tomáš: „Vše se odehrává na skalách. Ve škole jsem byl jen jednou, před začátkem kurzu – vyplnit nějaká lejstra a vlastně se ukázat, že vůbec existuju. A to bylo vše. Heslem studia je „praxe, praxe a zase praxe. Díky umístění přímo v horách je praxe navíc propojena se zajímavými kurzy – například si můžeš vyrobit své vlastní lyže či snowboard a hned po škole vyjet na horu a svůj výrobek vyzkoušet.“

Studium v Kanadě

Markéta: „Vedoucím našeho programu je Chris Lawrence. Většího kliďase a odborníka nenajdete. Nikdy se nemračí a stále má úsměv na tváři, vše vysvětlí a co ví, to poví. Zároveň pracuji ve Function jako pekař v Olive’s market. Zadejte do vyhledávače Googlu „Whistler“ a Obrázky – přesně takhle to tu vypadá. Ta jezera mají opravdu takovou barvu ;)“

Studium v Kanadě

Chci za studiem do Kanady!

Neváhej se nám ozvat na canada@czech-us.cz.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Koordinátor/ka programu Studium v zahraničí (flexibilní, smysluplná práce z domova)

Abychom v CZECH-US mohli plnit ještě více cestovatelských snů, potřebujeme k tomu lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my. Které baví,… Více

Tipy na jarní výlety po Holandsku

Jaro je v rozpuku a to znamená, že i v deštivém Holandsku se roztrhala mlha a šedivá zima se proměnila… Více

5 zajímavostí na Irsku, kterých si všimneš, až když tam žiješ

Když přijedete do jakékoli země pouze na týdenní dovolenou, zanechá ve vás spoustu pocitů a dojmů. Většinou projdete hlavní turistické… Více

Rychlokurz irského slangu: Buď ready na tvůj studijní pobyt!

Máte obavy, že byste po vycestování do Irska nerozuměli zdejší angličtině? Rozhodně nejste sami, irský přízvuk a specifické hovorové výrazy… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz