(Po-Pá: 9-15)

Jak se ti daří časově skloubit blogování, točení videí na YouTube, osobní život a modeling se studiem?

Upřímně, je to náročné. Je tu nejen blog a Youtube, ale také moje nová značka Biasiol Beauty. Věnuji se také vytváření a šití mých módních kolekcí, do toho občas něco nafotím a sem tam se účastním nějaké společenské akce. Jsem ráda, že spím alespoň 6 hodin denně. V září jsem nastoupila do závěrečného ročníku střední školy, a i když můj obor a prostředí průmyslovky v Liberci miluji, vnímám, jak mě každodenní studium od mé práce zdržuje.

 

Zmínila ses o svém projektu Biasiol Beauty. O co se přesně jedná a na co se v rámci této kampaně můžeme v dohledné době těšit?

Biasiol Beauty je nová kosmetická značka, kterou jsme začali tvořit na začátku letošního roku. Všichni ví, jak moc miluji make-up a upřímně mi tu chyběl styl a různorodost, kterou chci v produktech BB přinést na náš český trh. Mají totiž symbolizovat právě různorodost v kombinaci s jedinečností, kterou chceme do našich produktů vnést a dát možnost všem ženám, aby vynikla jejich krása, a to bez ohledu na barvu pleti či odstín vlasů. První kolekci odstartujeme umělými řasami a doplňky k líčení. Zákaznice se mohou těšit na osobitý design, kvalitu, ale samozřejmě také rozmanitost ve výběru.

 

Považuješ tedy make-up za neodmyslitelný způsob sebevyjádření?

Rozhodně!

 

V roce 2016 ses účastnila soutěže krásy Miss Liberec a letos jsi byla v porotě Miss Face. Jak tedy vnímáš krásu?

Sloganem mojí značky Biasiol Beauty, se stalo motto „Krása je v očích toho, kdo se dívá.“ A právě takto se na beauty svět dívám i já. Bylo úžasné pozorovat, jak rozdílné byly názory nás porotců právě v Miss Face, a tak tomu bylo i v liberecké Miss. V těchto a podobných soutěžích se na krásu dívám z mnoha různých úhlů. U mě, i když miluju beauty svět a vše s ním spojené, jako je líčení, kosmetika, nebo samotný styling, převažuje moje touha najít v lidech vnitřní krásu. Protože k čemu je krásná váza, když je prázdná.

 

 

Jaký byl první krok, který Tě přivedl až sem – do bodu, kdy máš tisíce fanoušků, sledujících?

Myslím, že to bylo tak nějak součástí mého osobního vývoje a výchovy. Začalo to blogem, následoval YouTube a Instagram. Nikdy se moje sociální sítě neupínaly k jednomu tématu. Byly vždy plné všeho, co mám ráda, mě samotné a toho, co mě baví. Myslím, že přesně to lidé chtějí. Být real, zachovat si svou tvář a nepřestat je bavit.

 

Máš nějaké vytyčené cíle, kterých bys chtěla, řekněme třeba v následujících pěti letech, dosáhnout?

Prioritou v tomto a následujícím roce pro mě bude samozřejmě maturita. Lhala bych, kdybych řekla, že se mi – jako každému jinému maturantovi – neuleví, až bude po všem. U mě ale s tím rozdílem, že konečně uskutečním i své sny ve vztahu ke své rodině. Hodlám po ukončení studií svojí maminku, která je zároveň i moje manažerka, „unést“ do některého z větších měst a začít se jí i své práci věnovat naplno. Už teď připravuji další projekty. I nadále bych se chtěla věnovat značce Biasiol Beauty, do které vkládám hodně důvěry a následně třeba i expandovat na zahraniční trh. Potom je tu také moje módní značka, kterou posouváme neustále dál a v neposlední řadě také YouTube, kde se blížím ke krásnému číslu 100 000 odběratelů, což je pro každého youtubera stěžejní moment, protože obdrží Silver Button. V horizontu pěti let je toho opravdu hodně, co chci stihnout, nebyla bych to ovšem já, kdybych vás trochu nenapínala.

 

Co považuješ za svůj největší dosavadní úspěch? 

Vyzní to možná jako lehké klišé, ale pocit štěstí, který mě provází den co den. Ne každý má možnost dělat v životě to, co ho baví a naplňuje.

 

Přišla ti již nějaká zajímavá pracovní nabídka ze zahraničí, popřípadě nezvažuješ po střední škole studium v zahraničí?

Kdo ví. Jsem téhle možnosti otevřená… Spousta zajímavých nabídek chodí každý den, ovšem po studiu na střední mě stále ještě láká vysoká. S individuálním plánem samozřejmě.

 

Jaký máš názor na české školství?

(smích) Svoji zcela upřímnou odpověď si nechám pro sebe, ovšem přikláním se jako věčný individualista k metodám západního světa.

 

Cestuješ ráda? Máš nějaké vysněné místo, kam by ses chtěla podívat?

Miluji cestování! Je velmi mnoho míst, které jsem již měla možnost vidět, ale stále jsem se jich dost nenabažila. Londýn, Amsterdam a Praha jsou pro mě srdcovou záležitostí. Na druhou stanu mě také velmi láká východ. Rusko, arabské země – celkově Asie. A pak jako většinu mladých západ. Vidět USA je mým snem už od malička a doufám, že se mi brzy splní. Třeba ve formě nějaké stáže nebo právě Erasmu.

 

Kdo nebo co tě motivuje v tom plnit si své sny?

Fanoušci a jejich úžasné zprávy. Mám-li být ale stoprocentně upřímná, velkou každodenní motivací je pro mě moje maminka. Vyrůstala jsem jen s ní a je to neuvěřitelně schopná a silná žena. Vždy mě ve všem podporovala a od mala mě vedla k rozvíjení mých schopností. Má obrovské zásluhy na tom, kde teď jsem. Když jsme se bavily o úspěších, jedním z nich – a jde vlastně zároveň i o můj sen a motivaci – je, postarat se o ní tak dobře, jako se stará ona o mě.

 

Jak přibližně vypadá tvůj běžný všední den?

Pokud je škola, tak se samozřejmě točí podstatná část dne kolem ní. Po vyučování většinou následuje fitko nebo nějaká schůzka. Večer věnuji z velké části učení a také psaní článků, připravování příspěvků a odepisování na emaily.

 

Při svém jistě hektickém životě určitě zažíváš hodně stresu, jak se s tím vyrovnáváš?

Není to stres, je to adrenalin! Miluju svoji práci a i když je toho někdy hodně, víte, že se vám vynaložená energie vrátí zpět, a to dvojnásobně.

 

Kde tě můžou tvoji příznivci potkat? Hodláš se v budoucnu účastnit například některých YouTube akcí?

Fanouškům se snažím dát vědět vždy předem, když navštěvuji různá města.

Kategorie: Magazín

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Studium na Smaragdovém ostrově

Studium ve Velké Británii bylo zásadně ovlivněno Brexitem. Dříve snadno dostupné a výhodné britské vládní půjčky už jsou minulostí a tamní studium se tak bohužel stalo pro většinu studentů téměř nedosažitelné. Naštěstí ale existuje zajímavá alternativa, která nemá tak daleko od Spojeného království. Studium v Irsku. Více

Kam vyrazit, než nám znovu otevřou kulturáky

Jaro začíná pomalu vystrkovat růžky a konečně přichází naděje. Zima už snad definitivně skončila a je načase zase začít žít. A jak jinak začít žít než kulturou? Dneska vám přinášíme tipy na to, co podniknout, když už vás nebaví sedět doma. Více

Studium v Anglii za stávajících podmínek financování je pro letošní maturanty přeci jen dostupné

V listopadu jsme vás informovali o možnosti rychlého předvánoční výletu, abyste v Anglii mohli studovat za stejných podmínek i po skončení přechodného období. Jak se ale ukazuje, naděje svítá i pro letošní maturanty, kteří dobrodružnou výpravu před koncem roku nestihli. Tentokrát už ale opravdu úplně naposledy. Více

Na cestu kolem světa alespoň na filmovém plátně

Taky už se nemůžete dočkat, až si sbalíte krosnu, nasadíte pohorky a vyrazíte někam hodně daleko? Cestování teď musí chybět úplně každému, i těm, co byli v životě nejdál na Mácháči. Nám už se po něm stýská. A tak vás dneska vezmeme na cesty alespoň na filmovém plátně. Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz