(Po-Pá: 9-15)

Tato pozice byla obsazena. Aktuální pozice najdete na stránce Kariéra

STUDUJTE – BAVTE SE – PRACUJTE – CESTUJTE – ŽIJTE! U nás v Czech-us v tom máme jasno, a tak se těchto pět slov stalo naším firemním mottem. Už od roku 2003 skrze naše programy umožňujeme mladým lidem, aby tohle vše mohli v zahraničí zkusit, a obohatili tím tak nejen sebe, ale i samotnou společnost. Aktuálně do týmu hledáme člověka, který se nám postará o naše počítače a weby!

Je tahle práce pro vás?

Pokud se nebojíte otevřít PC skříň/notebook šasí, víte, kde leží RAMky, grafika, síťovka atd., pak jste náš člověk! Tato práce nebude pouze o HW. Nemělo by vám být cizí prostředí Windows 7/8/10 a práce s MS Office by pro vás měla být pohodová záležitost! Základy kódování jsou pro nás samozřejmostí. Důležitá je pro nás i samostatnost – nikdo nemůže stíhat příval novinek všech v IT, ale měli byste si vše umět vygooglit, a pak to aplikovat.

Můžete být student, na mateřské dovolené nebo i nezaměstnaný(á), hlavní je pro nás motivace a znalosti.

Hledáme posily do Prahy i do Brna.

Co u nás budete dělat?

  • starat se o počítače celé firmy. Udržovat je zálohované, rychlé a bez virů
  • zaměstnancům poskytovat first-line support
  • nahazování obsahu do CMS WordPress a občas nějaké to kódování v HTML/CSS (uplatní se u nás i další jazyky, ale toto je základ)
  • naučíš se i ladit web pro vyhledávače, číst ve statistikách GA,
  • a mnoho dalších zábavných věcí…

…ale především bychom chtěli, abyste u nás dělal/a hlavně to, co vás baví, protože prostoru pro rozvoj je tu požehnaně. Stačí mu jít naproti.

A proč byste měli jít pracovat právě k nám?

Přijďte se podívat do našich kanceláří na střeše kousek od Václaváku, zajděte na pivo s naším IT týmem a zjistíte, zda by se vám práce u nás líbila. Více o nás najdete například na Facebooku nebo Instagramu. Nejlepší ale bude, když nás kontaktujete.

Začala nám sezóna, máme spoustu práce, takže nastoupit můžete ihned. Napište nám michal.blazek@czech-us.cz nebo rovnou volejte na 728 729 312 a určitě najdeme cestu ke spolupráci.

S kým budete spolupracovat?

Naše IT/weby řeší specialisté z firem jako Webcom, Marketing Makers, Hellit a další (viz naše poslední Czech-us IT pivo).

Ale na spolupráci s vámi se těší celý náš tým.

Tým Czech-us

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Staň se mentorem pro program Studium v zahraničí

Studuješ na univerzitě v Irsku, Holandsku nebo Dánsku, popř. máš tuhle zkušenost čerstvě za sebou nebo tě teprve od září… Více

Koordinátor/ka programu Studium v zahraničí (flexibilní, smysluplná práce z domova)

Abychom v CZECH-US mohli plnit ještě více cestovatelských snů, potřebujeme k tomu lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my. Které baví,… Více

Hledáme administrativní podporu pro naše programy

Czech-us roste a ty můžeš s námi. Věříme, že s tvou pomocí tak dokážeme splnit ještě o něco víc cestovatelských… Více

Brigáda na léto: Pravá ruka Activity Leaderů na Letní škole v Praze

Chceš zažít dva týdny v Praze, jezdit na výlety, chodit na párty, přitom poznat kámoše z celého světa, procvičit angličtinu… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz