(Po-Pá: 9-15)

Vánoce klepou na dveře, a tak většina z nás přemýšlí, co koupit svým blízkým pod stromeček. Potěšit je tím správným dárkem občas bývá nelehký úkol a covidová situace z něj možná dělá ještě o to větší oříšek. Rozhodli jsme se proto s vámi sdílet tipy, co do vánočně laděného balicího papíru můžete letos ukrýt. Inspirace ale nebude jen tak ledajaká. Vše zmíněné je totiž vytvořeno s láskou a trpělivostí od zlatých českých ručiček, s respektem k lidem i planetě. A tak koupí uděláte radost hned trojnásobnou – sobě, že jste vybrali krásný smysluplný dárek, obdarovanému a také českému výrobci, kterému v této nelehké době tímto způsobem podáte pomocnou ruku (#darujemeceskevanoce).

Knihy

Zachumlat se do peřin s horkým čajem či kávou a v ruce držet dobrou knihu. Tak si většina z nás v tomto ročním období představí příjemně strávený čas sám se sebou. Darujte tak někomu blízkému chvilku pro sebe.

[rl_gallery id=“4528″]

Oblečení

Ručně vyráběné kousky do každého šatníku prosím! Ty nám totiž připomínají teplo domova, možná díky našim zručným babičkám, které nám je jako malým dávaly pod stromeček.

[rl_gallery id=“4555″]

Papírenské zboží

Od krásných deníků, diářů, psacích potřeb, pouzder, až k vylepování vzpomínek do fotoalb. To vše potěší tvořivého ducha v nás. Vybírat můžete z těchto čtyř českých firem.

[rl_gallery id=“4558″]

Sportovní vybavení

V dnešní době je potřeba myslet nejen na zdravou mysl, ale také zdravé tělo, a tak přijde vhod se sem tam trochu protáhnout. Ukažte blízkým, že i sport může být zábava.

[rl_gallery id=“4560″]

Kožené výrobky

Kdo by nemiloval vůni batohů, peněženek či bot z pravé kůže, materiálu, který předčí svou kvalitou jakýkoliv jiný.

[rl_gallery id=“4562″]

Kosmetika

Přírodní kosmetika získává v poslední době na čím dál větší popularitě. Výrobky na pleť i tělo z toho, co má člověk z přírody k dispozici.

[rl_gallery id=“4564″]

Osobní rozvoj a kreativní chvilky

Dlouhé zimní večery nabádají k přemýšlení o sobě i životě samotném. Hloubaví jedinci určitě ocení některý z těchto následujících dárků, popřípadě odpočinek u vyrábění.

[rl_gallery id=“4565″]

Batohy

Do města, do školy, na výlet. Je to zkrátka ten nejlepší pomocník a parťák, který dokáže doladit jakýkoliv outfit. Ano, mluvíme právě o batohu!

[rl_gallery id=“4566″]

Dřevěné výrobky

Originálním dárkem může být i výrobek ze dřeva, u kterého byste nečekali, že lze, aby vůbec ze dřeva byl. Tak tady jsou:

[rl_gallery id=“4567″]

Kategorie: Magazín

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Studium na Smaragdovém ostrově

Studium ve Velké Británii bylo zásadně ovlivněno Brexitem. Dříve snadno dostupné a výhodné britské vládní půjčky už jsou minulostí a tamní studium se tak bohužel stalo pro většinu studentů téměř nedosažitelné. Naštěstí ale existuje zajímavá alternativa, která nemá tak daleko od Spojeného království. Studium v Irsku. Více

Kam vyrazit, než nám znovu otevřou kulturáky

Jaro začíná pomalu vystrkovat růžky a konečně přichází naděje. Zima už snad definitivně skončila a je načase zase začít žít. A jak jinak začít žít než kulturou? Dneska vám přinášíme tipy na to, co podniknout, když už vás nebaví sedět doma. Více

Studium v Anglii za stávajících podmínek financování je pro letošní maturanty přeci jen dostupné

V listopadu jsme vás informovali o možnosti rychlého předvánoční výletu, abyste v Anglii mohli studovat za stejných podmínek i po skončení přechodného období. Jak se ale ukazuje, naděje svítá i pro letošní maturanty, kteří dobrodružnou výpravu před koncem roku nestihli. Tentokrát už ale opravdu úplně naposledy. Více

Na cestu kolem světa alespoň na filmovém plátně

Taky už se nemůžete dočkat, až si sbalíte krosnu, nasadíte pohorky a vyrazíte někam hodně daleko? Cestování teď musí chybět úplně každému, i těm, co byli v životě nejdál na Mácháči. Nám už se po něm stýská. A tak vás dneska vezmeme na cesty alespoň na filmovém plátně. Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz