(Po-Pá: 9-15)

Pozor, pozor — toto tu ještě nebylo. Kola léta 2018 se nám letos roztáčejí velmi brzy. Ano, je to tak! Je srpen a my už otevíráme registrace na další léto. Ptáte se proč? Připoutejte se a čtěte dál! 🙂

Spousta z vás na nás denně tlačí a prosí, aby už se mohli registrovat a začít plánovat léto v Americe. A jelikož rádi děláme nejen, co vám na očích vidíme, ale ještě mnohem víc, tak máme pro prvních 100 dodaných smluv akční cenu 2.018,-Kč. 🙂   UPDATE – byla to rychlovka, tak pro velký zájem (a aby to bylo fér) přidáváme stejnou šanci ještě pro dalších 50 dodaných smluv. 🙂

Také to vypadá, že letos bude možné do USA poslat jen menší počet plavčíků. Otevíráme tedy brzy, abyste si mohli místo rezervovat včas a nezbyly vám jen oči pro pláč.

Studenti pozor! Work and Travel USA 2018 sezóna zahájena

Ať už sledujete zprávy nebo ne, určitě vám neuteklo, že Donald Trump je už pár měsíců prezidentem. Za tu dobu se jeho administrativa činila a připravila i několik předpisů, které ovlivňují tento program. Spousta z nich je ještě v připomínkovém řízení a nikdo neví, kdy přesně začnou platit. Proto se spolu s vízovými sponzory snažíme letos zprocesovat vaše dokumenty co nejdříve, abychom všichni předešli tomu, že vám nové předpisy znesnadní nebo znemožní získání víza.

Už teď ale víme, že pokud se programu plánujete zúčastnit již po několikáté, tak na nic nečekejte. Vízoví sponzoři totiž postupně omezují počet studentů, kteří se do USA vracejí (a je jedno s jakým vízovým sponzorem), a to právě na pokyn Department of State. Tudíž pokud jste teď aktuálně v Americe a rádi byste se tam další léto vrátili, začněte vše řešit již teď — raději ještě předtím, než budete cestovat a užívat krásy USA.

  • Pro koho je program Work and Travel USA? Pro všechny studenty prezenční formy studia na VŠ nebo VOŠ (aktuálně včetně prvních a posledních ročníků). Pokud chcete poznat kulturu USA lépe než jen jako turista, zlepšit si angličtinu, získat zajímavou pracovní zkušenost a zážitky na celý život, tak neváhejte ani minutu.
  • Chci akční cenu 2018 — co mám dělat? Registrovat se do jedné z variant programu, po našem telefonátu si prostudovat průvodce programem, který vám zašleme emailem, a potvrdit jeho přečtení. A pak už nám jen poslat scan účastnické smlouvy a zároveň poslat originál poštou dle pokynů.
  • Jsem aktuálně účastník programu v USA a nemám možnost scanovat, posílat dokument poštou atd. Jak vám mohu dodat smlouvu? Kontaktujte svoji koordinátorku a ona vám poradí 😉
  • Jsou už zveřejněny nabízené pozice na léto 2018? Ano, postupně se objevují v online katalogu pozic podle toho, jak si je potvrzujeme se zaměstnavateli.
  • Co je to vízový sponzor? Agentura v Americe, která má akreditaci vlády USA „sponzorovat” Work and Travel USA. Bez ní není možné se programu účastnit — vystavuje vám podklady pro víza, dohlíží na dodržování předpisů v rámci programu a také asistuje při vašem pobytu v Americe.

[regbutton text=“CHCI JET DO AMERIKY“]

Studenti pozor! Work and Travel USA 2018 sezóna zahájena

Kategorie: Work and Travel

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Pohovor se zaměstnavatelem z USA a proč se není vůbec čeho bát

Je to tady. Pohovor v angličtině se blíží. Už se ti o tom dokonce i zdá a přemýšlíš, že těsně… Více

Plavčíkem v USA téměř zadarmo? To je možné u Signature Pool Management

Léto, Amerika a zážitky, na které budeš s úsměvem vzpomínat celý život. Tak by se dal popsat program Work and… Více

10 důvodů, proč pracovat jako plavčík v Americe

Jako plavčík můžeš v USA pracovat v rámci programu Work and Travel USA. Pro udělení tohoto druhu víz musíš být… Více

Americký sen, který se málem neuskutečnil

Byl podzim roku 2019 a já přemýšlela, kam se vydat. Měla jsem za sebou pracovní zkušenosti z Anglie a Holandska,… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz