(Po-Pá: 9-15)

Pobočky odborné školy ILAC International Language Academy of Canada se nachází v nejlepších městech Kanady, a sice v Torontu a ve Vancouveru. Toronto je největší město kanadské provincie Ontario a leží nedaleko hranic s USA. Jedná se velmi metropolitní a kosmopolitní město. Je zde hodně mladých lidí a bohatý kulturní život.

Jelikož každý student má právo při studiu pracovat 20 hodin týdně, je Toronto s velkým množstvím restaurací, kaváren, hotelů a obchodů ideálním městem pro život a studium. Minimální mzda v provincii Ontario je 11,40 CAD (200 Kč), přičemž se běžně vydělává okolo 13-15 CAD / hod. (260 Kč/hod.)

Toronto downtown from water

Partnerská škola ILAC je vyhledávanou školou mezi zahraničními studenty. Svým studentům nabízí program Service Excellence for Business, ukončený dle délky studia certifikátem nebo diplomem. Program je zaměřený na podnikání, zákaznický servis a manažerské zručnosti. Tento sektor navíc dokáže zaměstnávat nejvíce lidí a ILAC je tak uznávanou školou mezi kanadskými zaměstnavateli. Studenti si mohou vybrat z několika různých termínů začátku studia, a to i během letních prázdnin.

Stát se studentem na ILAC je snadné. Je potřebné mít ukončené středoškolské vzdělání a angličtinu na úrovni B1+ nebo B2. Úroveň angličtiny si škola prověřuje online testem a následně i Skype pohovorem. Celý proces i se získáním víz trvá cca 3 měsíce.

Toronto Campus building ILAC

Toronto Campus ILAC

V rámci studia na ILACu studenti získají znalosti z oblastí kanadského pracovního prostředí, zákaznického servisu, plánování akcí, pohostinství, hotelnictví, obchodu, managementu lidí a personalistiky. V kanadském školském systému je kladen důraz na získání praktických zkušeností, proto je součástí studia získání praxe v oboru. Studenti pracují v malých skupinkách na různých projektech a prezentacích.

Pro naše klienty jsme schopni vyjednat stipendium až do výše 6000 CAD (106 000 CZK). Požadavky pro získání stipendia jsou úspěšně absolvovaný English online test, přeložený diplom o nejvyšším dosaženém vzdělání, životopis a motivační dopis.
Není nad čím váhat, Toronto čeká!

[regbutton text=“Chci do Toronta“]

Nejste si jistí přihláškou do programu? Chcete se nejdříve zeptat na podrobnosti a detaily o studiu, vízech či životě v Kanadě? Napište koordinátorce programu Magdaléně na m.tomickova@czech-us.cz nebo jí rovnou zavolejte na 211 221 601.

 

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Koordinátor/ka programu Studium v zahraničí (flexibilní, smysluplná práce z domova)

Abychom v CZECH-US mohli plnit ještě více cestovatelských snů, potřebujeme k tomu lidi, kteří jsou na stejné vlně jako my. Které baví,… Více

Tipy na jarní výlety po Holandsku

Jaro je v rozpuku a to znamená, že i v deštivém Holandsku se roztrhala mlha a šedivá zima se proměnila… Více

5 zajímavostí na Irsku, kterých si všimneš, až když tam žiješ

Když přijedete do jakékoli země pouze na týdenní dovolenou, zanechá ve vás spoustu pocitů a dojmů. Většinou projdete hlavní turistické… Více

Rychlokurz irského slangu: Buď ready na tvůj studijní pobyt!

Máte obavy, že byste po vycestování do Irska nerozuměli zdejší angličtině? Rozhodně nejste sami, irský přízvuk a specifické hovorové výrazy… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz