(Po-Pá: 9-15)

jasper_river

Jinak když mám možnost shrnout moje působení v Jasperu, tak musím použít pouze samé superlativy ?

Od našeho příjezdu bylo vše krásně zorganizované, vyzvedli jsme si klíče od staff accommodation, následně prošli zaučením a začali pracovat. Práci pro MPL mohu jen doporučit. Byla jsem velmi spokojená s pracovním umístěním, pracovní kolektiv na jedničku. Zde bych chtěla pochválit i našeho českého manažera – Ladislava Kvasničku. Pod jeho vedením se pracovalo velmi dobře ?

Pro MPL jsem pracovala pouze večerní směny a měla jsem tedy možnost si najít druhou práci, a to na dopoledne. Ale i přesto jsem se cítila ještě málo pracovně využitá a tak jsem si našla na dva dny (později už jen na jeden den) „třetí“ práci jako výpomoc v gift shopu ?

Jasper mohu opravdu co se týká doporučit… každý, kdo chce pracovat, si práci najde… a ne jednu :))

Celé léto bylo v Jasperu krásné letní počasí, které jsme se pořádně nabažili (koupání v jezerech, poznávání krásné přírody kolem, nezapomenutelné setkání s divokou zvěří apod.) Jasper byl pro mě ráj ? Tímto bych Vám ráda poděkovala, že jste nám jej doporučila (i celé agentuře za zprostředkování). Strávila jsem zde nejkrásnějších 6 měsíců v mém životě ?

Začátkem listopadu jsme se vydali na putování po západním pobřeží USA a nyní jsme se zabydleli ve Vancouveru. Sehnali jsme si vlastní bydlení během pár dní a nyní jsme ve fázi, kdy si začínáme hledat nějakou práci. Doufáme, že se nám zadaří brzy ?

Už po pár týdnech strávených v Kanadě jsem věděla, že půl roku zde mi nestačí a zůstanu v Kanadě do konce platnosti mého víza. A nyní začínám přemýšlet o možném prodloužení.

Tak to je ve stručnosti shrnutí mého dosavadního působení v Kanadě ?

Lucie Höferová

Kategorie: Práce v Kanadě

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v komunitě outdoorových nadšenců: pozice v kanadské Panoramě

Věříme, že si právě užíváš slunečné léto, ale možná taky současně přemýšlíš, kde vlastně budeš pracovat v nadcházející zimní sezóně…. Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz