(Po-Pá: 9-15)

Programy poskytující pracovní zkušenost v Kanadě jsou dlouhodobě populární – a není divu. Země s pravděpodobně nejkrásnější přírodou a nejpřátelštějšími obyvateli na světě není rozhodně špatným místem, kde strávit rok života. Kam všude se ale vlastně můžete v Kanadě podívat? Ať už si vyberete práci uprostřed národního parku, v zasněžených horách, nebo na břehu jezera – věřte, že to bude stát za to.

Lake Louise, Alberta

Pohoří hned na břehu obřího jezera, kde se jezdí Mistroství světa v alpském lyžování? To nikde jinde než v Kanadě – a než právě tady, v provincii Alberta – rozhodně nenajdete. Celoročně fungující resort je velice populární – kromě skvělých sjezdovek za to může především naprosto neskutečné scenérie, které právě kombinace velehor a těsné blízkosti jezera vytváří.

Lake Louise - Alberta

Jasper, Alberta

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo žít a pracovat přímo v nedotčené přírodě národního parku? V kanadském Národním parku Jasper si to můžete vyzkoušet. A Jasper je i na kanadské podmínky úctyhodný už proto, že zabírá více než desetinu rozlohy celé České republiky a je plný jezer, ledovců a majestátních hor. Pokud si ho vyberete, budete bydlet i pracovat v tak těsném kontaktu s přírodou jako nikdy předtím v životě.

Jasper Lake - Alberta

Panorama Mountain Village, British Columbia

Pokud chcete pracovat v klasickém kanadském rezortu, ale přece jen se na úplnou divočinu tak docela necítíte, Panorama Mountain Village v Britské Kolumbii pro vás bude to pravé. Ačkoli se nachází vysoko v horách Purcell Mountains, resort díky své velikosti připomíná spíše malé městečko se vším všudy. Díky stovkám přítomných hostů i personálu se tak rozhodně nebudete cítit sami a opuštěně.

Panorama Mountain Village

Revelstoke Mountain Resort, British Columbia

Jeden z nejvýše položených rezortů se nachází takřka na vrcholu hory – a svým obyvatelům umožňuje jedno z nejlepších lyžování v celé Kanadě. Pro milovníky lyžování povinnost – ale rezort navíc funguje celoročně. Tudíž, ať už vás zima na horách láka či ne, je jen na vás, zda zde radši strávíte zimní, nebo spíš letní období.

Revelstoke

A jak v těchto skvělých resortech získat práci? Není to vůbec tak těžké, jak byste si mohli myslet. Stačí nám napsat na canada@czech-us.cz a domluvit si schůzku s koordinátorkou programu Working Holiday. Se všemi výše uvedenými resorty máme uzavřené partnerské smlouvy, a proto vám dokážeme snadno zprostředkovat pohovor přímo s vaším potenciálním zaměstnavatelem. A nebojte, letět do Kanady kvůli pohovoru nemusíte – všechno zvládnete přes Skype.

Neváhejte ale dlouho – v Kanadě se nová sezóna řeší s velkým předstihem a volná místa rychle ubývají!

A pokud neradi píšete emaily, klikněte na tlačítko níže a registrujte se do programu pomocí jednoduchého formuláře – my se vám pak ozveme sami!

[regbutton text=“Registrovat“]

V případě jakýchkoliv dotazů prosím kontaktujte koordinátorku programu Working Holiday:
Martina Pospíšilová
m.pospisilova@czech-us.cz
+420 773 960 287

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Život v komunitě outdoorových nadšenců: pozice v kanadské Panoramě

Věříme, že si právě užíváš slunečné léto, ale možná taky současně přemýšlíš, kde vlastně budeš pracovat v nadcházející zimní sezóně…. Více

Brigáda v Německu aneb skvělé léto u Bavorského moře

Po své první pracovní zkušenosti v Sasku jsem se rozhodl strávit léto v Bavorsku, které mě dlouhodobě lákalo moderními městy,… Více

Život v horách a kanadský roadtrip

Znáte takový ten pocit, kdy se ocitáte na místě, kde se vám zatajuje dech a chce se vám plakat štěstím?… Více

Jak jsem si zkusila tři různé práce u jezera Lago di Idro

Pokud váháte nad prací v zahraničí, tak tenhle článek je právě pro vás. V tomto článku bych vás ráda seznámila… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz