(Po-Pá: 9-15)

Máte rádi hory? Jste rádi mezi lidmi, kteří mají takříkajíc stejnou krevní skupinu? Patříte mezi zapálené fotografy, lyžaře, bikery, horolezce, skialpinisty nebo se rádi účastníte organizace eventů? Pokud jste alespoň na jednu otázku odpověděli ano, tak studium na WAS ve Whistleru je přesně pro vás.

Whistler leží v pohoří Coast Mountains v provincii British Columbia, což je pouhé dvě hodiny severně od Vancouveru. Pulzující horské město s magickými horami, možnosti úžasného lyžování a snowboardování, nejlepší horský bike park na světě, túrování po horách, restaurace, bary… Každý si tu najde svoje. Whistler se umisťuje mezi top místy v různých kategoriích, podívejte se na hodnocení.

Pohoří Coast Mountains.

WHISTLER ADVENTURE SCHOOL (WAS)

WAS nabízí širokou škálu oborů, které můžete studovat — od instruktora lyžování přes horského průvodce až po management cestovního ruchu a marketing. Podívejte se na reference studentů.

Reference od Erica.

Reference od Wanessa.

Lektoři na této škole jsou profesionálové ve svém oboru, kteří vám pomohou posunout váš koníček o celý level výš. Pokud se rozhodnete přihlásit, budete v dobrých rukách a krásném prostředí.

WAS Canada

KRÁTKODOBÉ PROGRAMY

Trvají 6 měsíců a představují jedinečnou šanci, jak získat pracovní povolení na půl roku. Vybírat si můžete z následujících programů:

Ski Guide Training 
Zahrnut je tréning Ski & SNB Guide level 1,2,3, naučíte se pohybu v backcountry a lavinovou problematiku. Součástí kurzu jsou dva lavinové kurzy. Není nic lepšího, než strávit zimu s profíky ve Whistleru a okolí Squamish.

Rock Guide Training
Tento program, umožňuje studentům se specializovat na špičkové lezení a připravit se na zkoušku na úrovni ACMG. Kurzy rozvíjejí schopnosti a zručnosti studentů při práci na tom, aby se stali horolezeckými průvodci.

Alpine Guide Training
Program je pro všechny, kteří mají rádi hory, rádi se v nich toulají a vysokohorská turistika je to, čemu by se chtěli nadále věnovat. Průvodcovský kurz je naučí znalostem, jež potřebují pro vedení lidí v horách, bezpečnost a čtení terénu v různých podmínkách.

Whistler Experience 
Jedná se půlroční program, kde si student může vybrat 4 kurzy podle vlastního výběru z programů Marketing and Media Manager a Retail and Manufacturing.

DLOUHODOBÉ PROGRAMY (FULL-YEAR)

Dlouhodobý program trvá 1 rok a dá vám šanci zůstat v Kanadě delší dobu. Vybírat můžete z těchto variant:

Marketing and Media Manager
Program je pro všechny, kteří rádi fotí nebo natáčejí dokumenty spojené s přírodou a sportem. Mimo fotografie a tvorbu videí absolvují i kurzy plánování eventů a naučí se vše, co je třeba vědět o marketingových strategiích.

Retail and Manufacturing
Business of Sport, Bike Mechanic anebo Ski Production. I toto je součástí kurzu Retail and Manufacturing. Vyrobte si vlastní lyže a naučte se všechny technické informace, které potřebujete do budoucna vědět!

Adventure Tourism
Program se dělí na Winter Adventure Tourism a Summer Adventure Tourism, takže je jen na vás, které aktivity preferujete více.

Pokud nemáte vybavení potřebné ke studiu, tak si můžete u všech kurzů zapůjčit vybavení za 25 CAD/ týden. Rovněž není problém zakoupit jej po příjezdu do Kanady za výhodné ceny či pořídit second hand.

V Co-op (pracovní) části programu máte šanci na umístění u zaměstnavatelů, se kterými škola dlouhodobě spolupracuje. Mezi ně patří například: Whistler Blackcomb, Ziptreck, Prior, Whistler Film Festival, Event Rental Works, TAG, Silver Mountain Resort a další. Pracovat u nich můžete na různých pozicích: fotograf, kameraman, organizátor festivalů a sportovních závodů, vlekař, zákaznický servis nebo výroba sowboardů a mnoho dalších.

Na co ještě čekáte? Zažijte nejlepší rok svého života a zlepšete se v tom, co máte nejraději!

[regbutton text=“Registrovat se do programu“]

Nejste si jistí přihláškou do programu? Chcete se nejdříve zeptat na podrobnosti a detaily o studiu, vízech či životě v Kanadě? Napište koordinátorce programu Martině na m.pospisilova@czech-us.cz nebo jí rovnou zavolejte na 211 221 601.

 

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

O životě studenta v Dublinu: Není to jen o biflování!

Chtěl bych se s vámi podělit o nezkreslený a zcela REAL průběh mého všedního dne z perspektivy undergraduate studenta v… Více

Maruška doporučuje: 5 přírodních krás Irska, které musíš vidět

Když jsem se rozhodovala, kde studovat, přišla možnost Irska a já toho o této zemi moc nevěděla. Jako první se… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Úspěchy našich letošních klientů. Na jaké obory v Irsku nastoupili a co řekli o spolupráci s námi?

Dublin, Cork a Galway – to jsou nejčastější destinace studentů, kteří s naší pomocí v září 2023 nastoupili ke studiu… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz