(Po-Pá: 9-15)

Zveme vás na čtvrtý ročník našeho veletrhu studijních a pracovních příležitostí v zahraničí Víme 2016. A co že my to tedy „víme“? Víme, co budete dělat příští rok! Ať už se rozhodnete vyrazit do zahraničí studovat vysokou školu nebo jazykový kurz, pracovat, užít si letní školu nebo třeba strávit léto v Americe, budeme u toho s vámi. Pomůžeme vám vybrat to pravé a zodpovíme jakékoliv vaše dotazy. Níže najdete přehled programů, které vám na veletrhu představíme. V rámci série krátkých přednášek vám budeme k dispozici také pro individuální konzultace. A navíc, každý účastník od nás obdrží voucher v hodnotě 1000 Kč na kterýkoliv z našich programů jako dárek. Těšíme se na vás!

Registrace na Víme 2016

Facebook Praha | Facebook Brno

Víme 2016

Kdy a kde se bude veletrh konat?

Víme 2016 Praha se bude konat na adrese Milady Horákové 19, Praha 7 v hotelu Belvedere od 18:00.

Víme 2016 Brno se bude konat na adrese Žerotínovo náměstí 6, 658 78, Brno v sále Břetislava Bakaly od 17:00

Program veletrhu

Cestování s Lukášem Kerhartem

Lukáš ve svých letech procestoval to, co mnozí nestihli za celý život. Baví ho předávat zkušenosti mladým lidem, a z toho důvodu objíždí střední školy se svými přednáškami. Říká, že zahraničí ho naučilo vycházet s kýmkoliv. Před sedmi lety poprvé přičichl k cestování, studoval v Dánsku, pracoval v USA, Kanadě, Velké Británii a Finsku, a i přesto má na svém „bucket listu“ stále volné místo.

Studium v zahraničí

Uvažujete o získání vysokoškolského titulu v zahraničí, ale nechcete platit školné? Uznávané vzdělávací systémy Dánska a Holandska jsou postavené na získávání praktických zkušeností z oboru, kde student absolvuje pracovní stáž v rámci studia. Obě země také nabízí studentům štědrou finanční podporu při studiu. Kromě neocenitelné zkušenosti, mezinárodně uznávaného titulu a spousty kontaktů na spolužáky z celého světa se vám navíc otevře cesta pro kariéru, kterou s českým diplomem nenastartujete.

Studovat můžete samozřejmě i ve Velké Británii, o kterou je nyní největší zájem. Kvalita tamních univerzit a výběr oborů zdaleka převyšují možnosti ostatních evropských zemí, stejně jako pracovní nabídky pro absolventy. Nově můžete ve Velké Británii studovat i magisterské obory a nechat si tamní vládou zaplatit nejen školné, ale i část životních nákladů.

Work and Study

Pro všechny, kdo chtějí cestovat, zlepšit si jazyk, nebo si prostě si jen orazit od stereotypu, máme kombinovaný pracovně-studijní program. V rámci Work and Study s námi vyjedete na Nový Zéland nebo do Kanady a absolvujete jazykový kurz, ke kterému si najdete práci na částečný úvazek. Skvělá zkušenost, nádherné země a rozhodně nezapomenutelný rok.

European Summer School

Zažijete intenzivní dvoutýdenní kurz dle vlastního výběru od IT až po ekonomii. Kurzy jsou zaměřené na praktické využití, takže po absolvování budete například umět designovat digitální aplikace nebo se naučíte něco o marketingu v sociálních médiích.

Work & Travel USA

“Work = pracuj, travel = cestuj” – o tom je program Work and Travel v USA. V době letní pauzy na univerzitě nebo vyšší odborné škole můžete vyrazit do USA – až 4 měsíce pracovat, vydělat si na cestování a úhradu počátečních nákladů a na konci prázdnin už pouze cestovat a poznávat krásy Spojených států amerických.

Práce v Anglii

Kdykoli během roku máte možnost vyjet s námi za prací a poznáním do britské metropole! Potřebujete k tomu alespoň dva měsíce času a konverzační angličtinu, předchozí zkušenosti v oboru pohostinství, kde pracovní umístění nabízíme, nejsou nutné, stejně jako třeba studentský status. Pojeďte buď sami, nebo ve skupině, a poznejte život v Londýně na vlastní kůži.

Zúčastním se Víme 2016

Máte jakýkoliv dotaz ohledně veletrhu? Napište nám 🙂

info@czech-us.cz

Těšíme se na Vás! A nezapomeňte pozvat své přátelé!

Facebook Praha | Facebook Brno

Kategorie: Události

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Veletrh Go-Global 2022: Na které univerzity se můžeš těšit?

Veletrh studia a práce v zahraničí Go-Global se blíží nekontrolovatelnou rychlostí! Přípravy jsou v plném proudu a tak je ten… Více

Dokážeš procestovat Evropu bez peněz, jen s plechovkami Red Bull?

Miluješ cestování, ale zapadáš do kategorie #BROKEASS student? Všechny úspory jsi dal za svůj americký sen a už nemáš ani… Více

ZA HRANICE S CZECH-US 2018 – Hradec Králové

Dali jste si za novoroční předsevzetí vyrazit za studiem či prací do zahraničí? Zatím ale sedíte doma a nevíte, kde… Více

ZA HRANICE S CZECH-US 2018 – České Budějovice

Dali jste si za novoroční předsevzetí vyrazit za studiem či prací do zahraničí? Zatím ale sedíte doma a nevíte, kde… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz