(Po-Pá: 9-15)

Programy poskytující pracovní zkušenost v Kanadě jsou dlouhodobě populární – a není divu. Země s pravděpodobně nejkrásnější přírodou a nejpřátelštějšími obyvateli na světě není rozhodně špatným místem, kde strávit rok života. Kam všude se ale vlastně můžete v Kanadě podívat? Ať už si vyberete práci uprostřed národního parku, v zasněžených horách, nebo na břehu jezera – věřte, že to bude stát za to.

Lake Louise, Alberta

Pohoří hned na břehu obřího jezera, kde se jezdí Mistroství světa v alpském lyžování? To nikde jinde než v Kanadě – a než právě tady, v provincii Alberta – rozhodně nenajdete. Celoročně fungující resort je velice populární – kromě skvělých sjezdovek za to může především naprosto neskutečné scenérie, které právě kombinace velehor a těsné blízkosti jezera vytváří.

Lake Louise - Alberta

Jasper, Alberta

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo žít a pracovat přímo v nedotčené přírodě národního parku? V kanadském Národním parku Jasper si to můžete vyzkoušet. A Jasper je i na kanadské podmínky úctyhodný už proto, že zabírá více než desetinu rozlohy celé České republiky a je plný jezer, ledovců a majestátních hor. Pokud si ho vyberete, budete bydlet i pracovat v tak těsném kontaktu s přírodou jako nikdy předtím v životě.

Jasper Lake - Alberta

Panorama Mountain Village, British Columbia

Pokud chcete pracovat v klasickém kanadském rezortu, ale přece jen se na úplnou divočinu tak docela necítíte, Panorama Mountain Village v Britské Kolumbii pro vás bude to pravé. Ačkoli se nachází vysoko v horách Purcell Mountains, resort díky své velikosti připomíná spíše malé městečko se vším všudy. Díky stovkám přítomných hostů i personálu se tak rozhodně nebudete cítit sami a opuštěně.

Panorama Mountain Village

Revelstoke Mountain Resort, British Columbia

Jeden z nejvýše položených rezortů se nachází takřka na vrcholu hory – a svým obyvatelům umožňuje jedno z nejlepších lyžování v celé Kanadě. Pro milovníky lyžování povinnost – ale rezort navíc funguje celoročně. Tudíž, ať už vás zima na horách láka či ne, je jen na vás, zda zde radši strávíte zimní, nebo spíš letní období.

Revelstoke

A jak v těchto skvělých resortech získat práci? Není to vůbec tak těžké, jak byste si mohli myslet. Stačí nám napsat na canada@czech-us.cz a domluvit si schůzku s koordinátorkou programu Working Holiday. Se všemi výše uvedenými resorty máme uzavřené partnerské smlouvy, a proto vám dokážeme snadno zprostředkovat pohovor přímo s vaším potenciálním zaměstnavatelem. A nebojte, letět do Kanady kvůli pohovoru nemusíte – všechno zvládnete přes Skype.

Neváhejte ale dlouho – v Kanadě se nová sezóna řeší s velkým předstihem a volná místa rychle ubývají!

A pokud neradi píšete emaily, klikněte na tlačítko níže a registrujte se do programu pomocí jednoduchého formuláře – my se vám pak ozveme sami!

[regbutton text=“Registrovat“]

V případě jakýchkoliv dotazů prosím kontaktujte koordinátorku programu Working Holiday:
Martina Pospíšilová
m.pospisilova@czech-us.cz
+420 773 960 287

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Co si zabalit na rok do Kanady?

Všichni před odletem do Kanady řešíme víza, práci, jak se dostat do Kanady, kde budu bydlet, co budu dělat a… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz