(Po-Pá: 9-15)

1. prosince spouštíme nový informační systém pro všechny naše programy. Důvodem pro spuštění nového informačního systému bylo zejména:

  • Chceme, abyste věděli, co se děje – nyní nám pošlete e-mail se životopisem nebo se žádostí, abychom za vás kontaktovali některého zaměstnavatele, ale např. v hlavní sezóně není v našich silách, abychom vás informovali o každém kroku. Pomocí informačního systému vždy uvidíte, co se právě děje. Uvidíte, jaké zaměstnavatele jsme kontaktovali, s jakými právě teď jednáme nebo jestli jsme úspěšně obdrželi originál vašeho potvrzení o studiu.
  • Chceme, abyste vy ani my na nic nezapomněli – nový informační systém vás bude informovat o důležitých deadlinech a stejně tak bude informovat i nás, že jste s určitým dokumentem v prodlení.
  • Chceme, abyste měli přehled o vystavených fakturách a platbách – maximálně s jednodenním zpožděním zjistíte, zda jsme obdrželi vaši platbu.
  • Chceme mít více času na důležité věci – informační systém nám umožní, abychom se zaměřili na důležité věci, jako je řešení vašich požadavků a nemuseli řešit některé administrativní úkony manuálně.

Máme na vás pouze jednu prosbu. Spuštění informačního systému bude náročné a může se stát, že první týdny provozu budeme mít reakční dobu delší nebo se objeví nějaké chybky, které jsme ani během téměř měsíčního testování nedokázali nalézt. Buďte, prosím, trpěliví. Velmi důležitá pro nás bude i vaše zpětná vazba. Předem za ni moc děkujeme.

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Adriana: Kanadské Rockies pro mě navždy budou nejkrásnějším místem na světě.

Na Working Holiday jsem vyrazila v roce 2015 a zakotvila jsem na celý rok a půl v Banffu. Teď jsem… Více

Filipova cesta kolem světa s jasným cílem: pomáhat druhým

Pokud nás sleduješ delší dobu, o Filipovi jsi už možná slyšel/a. Filip byl s námi jako plavčík v USA, pomáhal… Více

Czech-us letos slaví 20 let od svého založení

2002 Psal se rok 2002 a budoucí zakladatelé agentury Czech-us, v tu dobu studenti vysoké školy, tráví společně patrně to… Více

Czech-us slaví 20 let a naděluje bezúročné půjčky na studium v Kanadě

Agentura Czech-us brzy oslaví 20 let od jejího založení. Proč je právě tohle výročí významné pro studium v Kanadě? Čti… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz