(Po-Pá: 9-15)

Před odletem.

Od mé poslední návštěvy Londýna už pár měsíců uběhlo a bylo na čase se za našimi účastníky vydat znovu. Oproti prosincové cestě jsem tentokrát cestovala nalehko a těšila se na slunečné počasí. Cesta pro mě začala obdobně, jako pro naše účastníky — tedy letem v 6:40 ráno s Ryanairem. Uznávám, to vstávání je krutý. Na letišti Stansted jsem hupla do busu společnosti National Express a vezla se až na Victoria Station. V tuto chvíli můžu říct, že zastávka na Finchley Road, kde se setkáte s koordinátorkou Gabrielou, je opravdu výhodná, protože na Victorii jsem jela o hodinu déle a nikdo mě tam nečekal. ? Na Viktorce jsem si dobila svoji starou dobrou Oyster card a už se vezla Victoria line na slavnou Walthamstow.

Ubytovala jsem se u naší partnerské agentury na Blackhorse Lane, kde jsem jenom odhodila kufr a utíkala na sraz s Janou a Kájou, které přijely do Londýna na začátku dubna. Holky se už v Londýně pořádně zabydlely, v jejich domě panuje důsledný úklidový systém a mají to tam jak ze škatulky. Šly jsme se podívat do jejich zaměstnání, do kavárny tenisového klubu v Regents parku.

Musím říct, že pracují nejen v krásném sportovním prostředí, ale zároveň mají veselý a sympatický kolektiv. Probraly jsme tedy všechny pros and cons života v britské metropoli a naplánovaly večerní posezení u piva. Holky přizvaly další svoje spolubydlící, taktéž naše účastníky programu. O další zajímavé podněty z programu mě tak večer obohatil Zdeněk, Nikola a Lubica.
V Londýně.
Lubica (52) je naší nejstarší účastnicí a musím říct, že je to frajerka, vůbec ničeho se nezalekne a odhodlání a motivaci může rozdávat. Ve volném čase nezahálí, obchází všechna možná muzea a galerie a předává své tipy dál. Velice mile mě potěšila soudržnost našich účastníků na share-house, kteří si očividně dobře rozumí a zároveň si pomáhají. A navíc mě šli doprovodit na můj dům. Takové spolubydlící prostě chceš!

V Londýně.

Další den jsem se setkala s londýnskou koordinátorkou Gabrielou, abychom vyladily náš program ke spokojenosti všech. Vymyslely jsme nějaké novinky pro budoucí účastníky, takže se máte na co těšit.

Neděle byla ve znamení day-off a jelikož už Londýn celkem znám, řekla jsem si, že by byl hřích trčet v tom krásném počasí ve městě. Můj cíl byl jasný — pobřeží. A jelikož Brighton i Hastings mám důkladně prochozené, volba padla na nenápadné Eastbourne. A byla to naprosto skvělá volba, je to mnohem klidnější letovisko, což je proti Londýnu vítaná změna. Samozřejmě nemůže chybět Pier, promenáda a Fish&Chips.

Já to měla ale naplánované ještě o kousek dál, a to k majákům Beachy Head a Belle Tout. Procházka je to nádherná, jen se musí počítat s menším výšlapem. A taky s tím, že i v Anglii pálí sluníčko. Ale majáky a výhled na Seven Sisters stojí i za ten červený frňák. Člověku je skoro líto, že se musí vrátit. Kdo ale dorazí na Eastbourne brzy ráno, může si procházku natáhnout až na útesy Seven Sisters.
V Londýně.
Začátek nového týdne jsme si zpříjemnili v Hyde parku piknikem s našimi novými účastníky. Nakoupli jsme občerstvení a rozvalili se na trávu. Kluci nám povyprávěli, co za tu dobu všechno stihli a na co se ještě chystají. Jelikož bylo horko, přesunuli jsme se ke šlapadlům. Musím říct, že to bylo osvěžující a všem se to líbilo. Taková oáza uprostřed velkoměsta. A taky dobrý tip na rande. ? Po šlapadlech jsme se osvěžovali dál u venkovního baru. No myslím, že to nebyl vůbec špatně strávený den.
V Londýně.
Poté byla má cesta už spíše pracovního charakteru, absolvovala jsem několik schůzek, na kterých jsem mimo jiné vyjednávala volné ubytovací kapacity, aby vás mohlo do Londýna přijet co nejvíce.

Takže jestli chcete zažít super léto, poznat třeba Janču s Kájou, potkat nějakou tu tenisovou celebritu, jít na rande do Hyde parku, vydělat si na výlety, ochutnat nejlepší Fish&Chips v Harry Ramsdens a chlubit se kamarádům super fotkama z pláže, neváhejte se do programu přihlásit ještě dnes. ?

[regbutton text=“Registrovat“]

Koordinátorka Helena

A jestli se chcete nejdříve zeptat na nějaké detaily o tom, jak to v Londýně chodí, kolik si můžete vydělat, nebo jak se shání práce, tak mi napište e-mail na jobs@czech-us.cz — ráda vám všechno vysvětlím. ?

Koordinátorka Helena

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Velké srovnání letních pracovních programů

Chceš zažít pracovní léto u moře, ale váháš, jestli si vybrat Španělsko, Řecko, nebo Kypr? Připravili jsme pro tebe přehlednou… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz