(Po-Pá: 9-15)

Říká se, že když vás nebaví Londýn, nebaví vás život. A můžeme to potvrdit – míst, kam večer v Londýně vyrazit, je nespočet a najdete tu podniky, na jaké nikde jinde ve světě nenarazíte. Jednou z výsad Londýna jsou ale zejména stylové bary s perfektní obsluhou, unikátním designem a atmosférou, která vás vrátí do dob viktoriánské Anglie. Vybrali jsme pro vás několik podniků, které rozhodně stojí za to vyzkoušet. Takže pokud se večer budete chtít cítit jako pravý anglický gentleman, nahoďte tvídové sako a vyzkoušejte jeden z našich tipů:

1. B.Y.O.C East

Nově otevřený přírůstek do rodiny B.Y.O.C. koktejlových barů je ukrytý v podzemí pod restaurací James Cochran. Všechny podniky typu B.Y.O.C. jsou založeny na netradičním konceptu, kdy si hosté přinesou vlastní alkohol, ze kterých jim potom místní experti mixologie namíchají originální koktejly. Opíjet se přitom budete na úrovni – kolem vás najdete knihovnu vybavenou zásobou 1600 knih zastupujících anglickou literární klasiku.

B.Y.O.C East
Zdroj: http://www.byoc.co.uk/east-0

2. Cinnamon Club

Indický restaurant v prostorách bývalé knihovny? To nezní špatně. Cinnamon Club v sobě spojuje staré a nové, tradičně anglické i exoticky cizí. V původních prostorách čítárny Westminsterské knihovny najdete podnik s údajně nejlepší indickou kuchyní na světě, stejně jako výborně zásobený bar. Není divu, že Cinnamon Club je už tak nějakou dobu jedním z nejvíce trendy míst v Londýně.

Cinnamon Club
Zdroj: www.thecinnamoncollection.com

3. Far Rockaway

Ale nejen klasikou živ je člověk – ne každý si chce u koktejlu počít Sestry Brontëovy, a tak je další na řadě Far Rockaway. V nabídce má totiž nekonečnou zásobu komiksů z řad Marvel i DC, v kterých si můžete počíst u piva, koktejlu, ale třeba i u jedné z epických domácích pizz, které ve Far Rockaway baru připravují. Pokud jste komiksový fanda s vybroušenými chuťovými buňkami, nemůžete tohle místo vynechat.

Far Rockaway
Zdroj: http://www.farrockaway.co.uk/

4. Benugo Bar and Kitchen Drawing Room

Pokud se ocitnete v Benugo Baru a budete dostatečně ostražití, možná si všimnete falešné knihovny na jedné ze zdí. Zkuste ji prozkoumat, správným způsobem zatlačit a…najednou se ocitnete v tajné pracovně, vybavené v nejlepším stylu tradičních pánských klubů. Dejte si GinFizz, vyberte si knihu a vychutnejte si tento malý skrytý kousek Londýna, který je zde pouze pro zasvěcené.

Benugo
Zdroj: www.stylist.co.uk

5. Scarfes Bar

Útulnější místo, než tenhle malý bar v hotelu Rosewood v centru Londýna už asi nenajdete. S rozpáleným krbem, koženými křesly, dřevěnými knihovnami a výběrem naprosto dokonale připravených koktejů, představuje Scarfes Bar nejlepší místo pro únik z hluku a ruchu velkoměsta. Za deštivého a mrazivého večera naprosto ideální městská oáza.

Scarfes Bar,
Zdroj: www.rosewoodhotels.com

[regbutton text=“Registrovat“]

Chcete mít možnost po práci nebo jen tak v pátek večer zajít do některého z těchto barů? Není nic jednoduššího, než vyrazit do Londýna za prací a užít si město jako pravý Angličan. Napište koordinátorce programu Heleně na jobs@czech-us.cz a třeba v únoru už můžete sedat do letadla směr Londýn!

Zaujal Vás program? Registrovat se do programu

Čtěte dále

Jak jsem odjela do Kanady s batohem na půl roku a zůstala dalších 7 let

Ahoj, jsem Markéta a od malička miluju cestování a poznávání nových kultur a zemí. Ráda plánuji, takže spousta mých cest… Více

Práce na Mallorce: Nekonečný přísun slunce a pozitivní energie

Pro úvod začnu tím, že jsem nikdy nebyla osoba, která by se viděla právě v hotelnictví, věděla jsem ale, že… Více

Letní brigáda v prázdninové vesničce u Baltského moře

Brigáda v Čechách není pro tebe? Mezi nejkrásnější místa v Německu patří bezpochyby pobřeží Baltského moře. Právě tam se nachází… Více

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i… Více

Chcete zasílat články
z našeho Blogu?

Kliknutím na tlačítko odeslat beru na
vědomí nezbytné zpracování osobních údajů.

© 2003-2024, Czech-us, v.o.s., Czech-us Work and Travel, s. r. o., Czech-us Studium v zahraničí, s.r.o., Czech-us Práce v zahraničí, s.r.o., info@czech-us.cz